Πηγές της ΝΔ σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των exit polls επισημαίνουν πως αυτά δεν αποτελούν ασφαλή βάση για εκτίμηση και επισημαίνουν το μεγάλο ποσοστό αποχής αλλά και της άρνησης των ψηφοφόρων να απαντήσουν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ΝΔ κατάφερε να κάνει την αναμέτρηση ντέρμπι διαψεύδοντας όσους θεωρούσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε περίπατο . Όσους εκτιμούσαν «ότι θα μας τελειώσουν» όπως είπαν χαρακτηριστικά.
Σχολιάζοντας την μέχρι τώρα εικόνα, τόνισαν πως η ΝΔ παραμένει βασικός εγγυητής της ομαλής πορείας της χώρας επιβάλλοντας την ατζέντα και την ανάγκη συνεννόησης ενώ όπως λένε υπερείχε και στην αποτύπωση των επιχειρημάτων της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θ. Δουζόγλου: Ο ομογενής επιχειρηματίας από τη Βενεζουέλα ιδρύει εταιρεία για ξενοδοχεία και ακίνητα
- N. Mπέρτσος: Μπαίνει στα τουριστικά καταλύματα το πρώην στέλεχος της Grivalia και της Εurobank
- Tethys: Το ελληνικό success story προβληματικών δανείων του ξενοδοχειακού κλάδου
- Τετραήμερο 28ης Οκτωβρίου: Γεμάτοι οι ουρανοί της Aegean με 95% πληρότητα οι διεθνείς προορισμοί – Οι τοπ επιλογές
- Ανασυγκροτήθηκε το Δ.Σ. της Τράπεζας Χανίων: Πρόεδρος ο Μιχαήλ Μαρακάκης
- Κατατέθηκε η αχρείαστη τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη: 6 υπουργοί υπογράφουν και αναθέτουν σε ιδιωτική εταιρεία να σβήσει τα 57 ονόματα των Τεμπών!
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με άνοδο ξεκίνησε η εβδομάδα
- Λαβρόφ και Ρούμπιο συζήτησαν τα «επόμενα βήματα προς τη διευθέτηση του πολέμου στην Ουκρανία»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις