Την επέκταση της προϊοντικής της γκάμας, με την έκδοση πέντε νέων Αμοιβαίων Κεφαλαίων (subfunds) «Made in Luxembourg», ανακοίνωσε η Piraeus Asset Management Europe, θυγατρική του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, με έδρα το Λουξεμβούργο. Τα νέα Αμοιβαία Κεφάλαια διατίθενται από την 1η Δεκεμβρίου 2016.
_x000D_
Τα Αμοιβαία Κεφάλαια (subfunds) ανήκουν στο Λουξεμβουργιανό Αμοιβαίο Κεφάλαιο ομπρέλα (umbrellafund) Piraeus Invest, που σημαίνει ότι αποτελούν διαφορετικά υπο-Αμοιβαία Κεφάλαια του Piraeus Invest, με διαχειρίστρια εταιρεία την Piraeus Asset Management Europe, διαχειριστή επενδύσεων την Πειραιώς AssetManagement ΑΕΔΑΚ και διάθεση, μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς.
_x000D_
Πρόκειται, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, για μία σειρά εξειδικευμένων λύσεων που ανοίγουν νέους επενδυτικούς ορίζοντες, επεκτείνοντας τις δυνατότητες των επενδυτών. Δύο Αμοιβαία κεφάλαια (subfunds) είναι βραχυπρόθεσμα ομολογιακά και απευθύνονται σε επενδυτές με βραχυ-μεσοπρόθεσμο ορίζοντα επένδυσης. Τρία Αμοιβαία κεφάλαια είναι μικτά Fund of Funds με διαφορετικό επενδυτικό προφίλ, καθένα από τα οποία αποτελεί ένα ολοκληρωμένο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο με ευρεία διασπορά σε όλες τις κατηγορίες επένδυσης σε παγκόσμια κλίμακα.
_x000D_
Η Piraeus Asset Management Europe δραστηριοποιείται από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 στο Λουξεμβούργο, την αδιαφιλονίκητη πρωτεύουσα Αμοιβαίων Κεφαλαίων στην Ευρώπη και παγκόσμιο σημείο αναφοράς στην εξέλιξη των υπηρεσιών σχεδιασμού, λειτουργίας και παροχής χρηματοπιστωτικών προϊόντων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Reggeborgh: Δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού 334.658 ευρώ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας
- Κροατία: Πρώην υπουργός καταδικάστηκε για κατάχρηση ευρωπαϊκών πόρων
- Intertech: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεγάλες απώλειες, πτώση 1,47% ο Stoxx 600
- Pepsi: Η Elliott επενδύει 4 δισ. δολάρια – Εκτίναξη της μετοχής
- Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι στη Μασσαλία – 4 τραυματίες, νεκρός ο δράστης
- ΥΠΕΘΟ για ιδιωτικό χρέος, κόκκινα δάνεια και ληξιπρόθεσμες οφειλές στην ΑΑΔΕ
- Μπάφετ: «Είμαι απογοητευμένος» από τη διάλυση της Kraft Heinz
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις