Ήταν και επί χρόνια στέλεχος της Mastercard
Αλλαγές στη διοικητική πυραμίδα της Attica Bank αναμένεται να συμβούν από τις επόμενες ημέρες, καθώς, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Financial Report, από τις 3 Φεβρουαρίου αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντα της CMO (Chief Marketing Officer) στην Attica Bank, το επί τρία χρόνια στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας σε αντίστοιχη θέση, Ιωάννα Μίγγου.
Η κ. Μίγγου ήταν μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου Group Product Marketing and Communications Director στην Εθνική Τράπεζα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν για πάνω από μια δεκαετία επικεφαλής marketing στην Mastercard, υπεύθυνη για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.
Πλέον, στη θέση της στην Attica Bank αναλαμβάνει όλο το κομμάτι του marketing και της επικοινωνίας και θα είναι από τους στενούς συνεργάτες της CEO, Έλενας Βρεττού.
Η φημολογία για την έλευση της κ. Μίγγου, η οποία έχει κάνει σπουδές διπλωματίας και διεθνών σχέσεων σε πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας, είχε φουντώσει τις προηγούμενες ημέρες, καθώς σημειώθηκαν αποχωρήσεις στελεχών στην Attica Bank, οι οποίες συνέπεσαν με τη δική της απoμάκρυνση μετά από τρία χρόνια από την Εθνική Τράπεζα.
Τη Δευτέρα, μάλιστα, πρώτη, επίσημα, ημέρα εργασίας της στην τράπεζα, αναμένεται να βγει και σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου, με την ευκαιρία της ανάληψης της θέσης της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- SKY express: Καμία ακύρωση πτήσεων στις 28 Αυγούστου
- ΔΕΗ: Προχωράνε οι εργασίες στο νέο αιολικό πάρκο 140 MW στη Ρουμανία
- ΤτΕ: Σύσκεψη για τη διαχείριση του ιδιωτικού χρέους
- Αλκοολούχα ποτά: Η Ελλάδα ήταν η τρίτη ακριβότερη χώρα στις τιμές πώλησης το 2024
- SKY express: Κανονικά οι πτήσεις στις 28/08 παρά την απεργία των ελεγκτών
- Δημοσκόπηση Interview: Στο 21,4% πέφτει η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου
- Apple Watch: Το δικαστήριο της Φρανκφούρτης αποφάσισε ότι δεν είναι ουδέτερο σε άνθρακα
- Γάζα: Ολο και περισσότεροι κάτοικοι εγκαταλείπουν τις εστίες τους
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις