H Grant Thornton στην Ελλάδα ενισχύει την ομάδα της, εντάσσοντας στο δυναμικό της την Τζένη Πάνου (φωτ), η οποία αναλαμβάνει Head of Tax Services. Η ένταξη της στην Grant Thornton, που αποσκοπεί στην περαιτέρω ανάδειξη της εξειδίκευσης που διαθέτει όλα αυτά τα χρόνια ο οργανισμός στον τομέα των Φορολογικών Υπηρεσιών.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ο Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton στην Ελλάδα, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Τζένη στην οικογένεια της Grant Thornton. Είναι μεγάλη μας χαρά να εντάσσονται στην ομάδα μας στελέχη με εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο των φορολογικών υπηρεσιών, όπως η Τζένη, η οποία θα συμβάλει από τη δική της θέση στην συνεχή μας προσπάθεια για την επέκταση και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Παράλληλα, με την προσθήκη της Τζένης Πάνου, επιβεβαιώνεται στην πράξη ότι στη Grant Thornton εργαζόμαστε με γνώμονα την παροχή ίσων ευκαιριών σε ένα υγιές και συμπεριληπτικό επαγγελματικό περιβάλλον, εντάσσοντας όλο και περισσότερες γυναίκες σε θέσεις ευθύνης».
_x000D_
Από την πλευρά της, η Τζένη Πάνου, Partner & Head of Tax της Grant Thornton, σημείωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα να εντάσσομαι σε έναν τόσο δυναμικό οργανισμό, όπως αυτόν της Grant Thornton, ο οποίος κατέχει ισχυρή ηγετική θέση και εδραιωμένη παρουσία στην αγορά. Είμαι βέβαιη ότι η πολυετής εμπειρία μου γύρω από θέματα φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω ανάδειξη της εξειδίκευσης που διαθέτει όλα αυτά τα χρόνια η Grant Thornton στον αποτελεσματικό και επιτυχημένο χειρισμό πολύπλοκων φορολογικών θεμάτων σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με ιδιαίτερα ταλαντούχους και έμπειρους επαγγελματίες, οι οποίοι διαθέτουν υψηλή τεχνογνωσία, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας και βοηθώντας τους να ξεπεράσουν τις προκλήσεις ενός απαιτητικού περιβάλλοντος».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γερμανία: Ο Μάρκους Ζέντερ επανεξελέγη στην ηγεσία του CSU
- Η λίστα με τα αιτήματα των αγροτών
- Ουκρανία: Χωρίς ρεύμα έπειτα από ρωσική επίθεση χιλιάδες άνθρωποι
- Επίδομα Θέρμανσης: Εως τις 23 Δεκεμβρίου η πρώτη δόση
- Ουάσινγκτον: Καταστροφικές πλημμύρες – Ολόκληρες περιοχές κάτω από το νερό
- Πιερρακάκης: Οι αποφάσεις του Eurogroup να έχουν άμεσο αποτύπωμα στη ζωή των πολιτών
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης” των πληρωμών έως τις 19 Δεκεμβρίου
- Peter Greene: Νεκρός στο διαμέρισμά του ο κακός της “Μάσκας” και του “Pulp Fiction”
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








