Η κ. Γκόσιου, όπως αναφέρει η Doppler Lifts διαθέτει «ισχυρό υπόβαθρο στη στρατηγική διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, φέρνει νέα ενέργεια, σαφήνεια και σκοπό στον χώρο εργασίας μας»
Με background τόσο τηλεοπτικό, καθώς παλαιότερα ήταν παρουσιάστρια στον τηλεοπτικό σταθμό Alter και στο TV Μακεδονία, αλλά και στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού έρχεται στη θέση της HR Director της εταιρείας ανελκυστήρων Doppler Lifts, η Σοφία Γκόσιου.
Ειδικότερα, η κ. Γκόσιου ανέλαβε τη θέση αυτή μέσα στον Ιούλιο, προερχόμενη από την εταιρεία Frigo Stahl, στην οποία ήταν HR Manager επί δύο χρόνια.
Προηγουμένως, είχε εργαστεί, επίσης, ως HR Manager στην εταιρεία Konva.
Η κ. Γκόσιου, όπως αναφέρει η Doppler Lifts διαθέτει «ισχυρό υπόβαθρο στη στρατηγική διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, φέρνει νέα ενέργεια, σαφήνεια και σκοπό στον χώρο εργασίας μας. Είναι επίσης μια περήφανη μέντορας, ενεργή στην υποστήριξη της ανάπτυξης των γυναικών και φέρνει μια αναζωογονητική προοπτική για το πώς το HR μπορεί να διαμορφώσει την εταιρική κουλτούρα από μέσα προς τα έξω».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τουρκία: Νέος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού ο Μετίν Τόκελ
- Seanergy Maritime (Τσαντάνης): Μειωμένα στα 2,9 εκατ. δολάρια τα καθαρά κέρδη το β’ τρίμηνο
- ΕΧΑΕ: Μείωσε στο 4,53% το ποσοστό του το αμοιβαίο κεφάλαιο της Capital
- Χρηματιστήριο: Συνέχισε για δεύτερη ημέρα την ανοδική πορεία, ράλι (+6,53%) από την Τράπεζα Κύπρου
- Alter Ego Media: Αγορά 30.000 μετοχών από τον Ιωάννη Βρέντζο
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ «η αγρότισσα με την Ferrari», Καλλιόπη Σεμερτζίδου
- Ρισόν Χολμς: Έτοιμος να έρθει στον Παναθηναϊκό ο 31χρονος NBAer
- Μουζάκης: Υφιστάμενος μέτοχος κάλυψε τα 3,2 εκατ. ευρώ του ομολογιακού δανείου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις