Σε νέα δημοπρασία για την πώληση ιδιόκτητων ακινήτων προχωρά στις 9 και 10 Ιουλίου 2019 ο Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς, μέσω του διαδικτυακού τόπου properties4sale.gr.
Στη δημοπρασία θα διατεθούν 42 ακίνητα από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων, διαμερίσματα, μονοκατοικίες, γραφεία, καταστήματα, οικόπεδα και κτίρια, σε Αττική, Θεσσαλονίκη, παραθεριστικές και άλλες περιοχές.
Το πληροφοριακό υλικό για τα ακίνητα, όπως και όλα τα σχετικά έντυπα, είναι αναρτημένα στο properties4sale.gr.
Οι τιμές εκκίνησης των ακινήτων κυμαίνονται από €13.000 έως €560.000 ενώ υπάρχει ευχέρεια άμεσης αγοράς (buy now).
Ταυτόχρονα, δίνεται δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς των ακινήτων από την Τράπεζα με ευνοϊκούς όρους.
Το properties4sale.gr είναι ανοικτό σε συνεργασία με μεσιτικά γραφεία, όπως περιγράφεται στο site.
Οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες ακινήτων αποτελούν καινοτόμο και ιδιαίτερα επιτυχημένη διεθνώς διαδικασία, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της κινητικότητας στην αγορά ακινήτων, στον εξορθολογισμό και την σταθεροποίηση των τιμών, στην διαφάνεια και την απεμπλοκή από γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Επίσης, ενθαρρύνει την προσέλκυση επενδυτών από το εσωτερικό και το εξωτερικό.
Για τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς η διαδικασία αυτή, απελευθερώνει ρευστότητα που διοχετεύεται στη χρηματοδότηση της οικονομίας ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την αξιοποίηση των ακινήτων που έχει στην ιδιοκτησία του και τα οποία παραμένοντας αναξιοποίητα, σταδιακά απαξιώνονται. Επιπλέον, η δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς του ακινήτου, συμβάλλει στην επιτυχία της διαδικασίας και ενισχύει την κινητικότητα στην αγορά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συναγερμός για νέα απάτη μέσω SMS με πρόσχημα το επίδομα θέρμανσης
- TITAN S.A. - ΤΙΤΑΝ: Στον δείκτη FTSE4Good για δεύτερη συνεχή χρονιά. Επιβεβαίωση της ηγετικής θέσης του στη βιώσιμη ανάπτυξη
- Το Gemini της Google ξεπέρασε τους 750 εκατ. μηνιαίως ενεργούς χρήστες
- Η HP παρουσίασε λύσεις ήχου και video επόμενης γενιάς για υβριδική εργασία στη Βαρκελώνη
- Συμφωνία Τράπεζας Πειραιώς – ΕΣΕΕ για την ενίσχυση της ρευστότητας των εμπορικών επιχειρήσεων
- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - OΕΔ Λήξη Διαπραγμάτευσης 10 – 02 – 2026
- Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Πως κινείται η μετοχή της Μetlen σε Λονδίνο και Αθήνα μετά τη «Black Friday»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








