Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από τις 22:00 έως και τις 06:00
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με σκοπό την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.
Ειδικότερα, από σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου και αύριο Τρίτη 12 Μαρτίου, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Τατοΐου, στο 16,8ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
Ταυτόχρονα, στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Τατοΐου. Οι οδηγοί στον ΑΘΕ με κατεύθυνση προς Λαμία, θα οδηγούνται μέσω κατάλληλης σήμανσης για είσοδο στον Αυτοκινητόδρομο μέσω του πλησιέστερου κόμβου (Α/Κ) Πύρνας, στο 18,77ο χλμ.
Σημειώνεται ότι, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από τις 22:00 έως και τις 06:00.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΑΣ: Λιγότερα τα θανατηφόρα τροχαία στην έξοδο της 28ης Οκτωβρίου
- OpenAI for Greece: Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Greek AI Startup Accelerator
- Μητσοτάκης: Οι πολίτες περιμένουν πιο πολλά και πιο γρήγορα χειροπιαστά αποτελέσματα
- ΔΕΔΔΗΕ: Προχωρά σε αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους καταναλωτές με «έξυπνους» μετρητές
- ελίν: Δύο ακόμα διακρίσεις για το πρόγραμμα «Καμία πηγή ρύπανσης δεν είναι ασήμαντη»
- Γερμανία: Αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στα 13,90 ευρώ/ώρα
- Η πρόεδρος της Endeavor, Κωστάντζα Σμπώκου-Κωνσταντακοπούλου πρέσβειρα της Unesco
- Τιμές ρεύματος για νοικοκυριά: Στα 28,72 ευρώ/100 kWh στην ΕΕ το α΄εξάμηνο – Στα 27,85 ευρώ στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








