Η Νέα Οδός εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.
Ειδικότερα, από αύριο Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 19:00 έως και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 07:00, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) από το 75,57ο χλμ. έως και το 70,95ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.
Σημειώνεται ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 19:00 έως και τις 07:00.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eurostat: Οριακή υποχώρηση της βιομηχανικής παραγωγής στην ευρωζώνη τον Ιούλιο – Πτώση 2% στην Ελλάδα
- ΤτΕ: Ελλειμμα 4,6 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο του 2026
- Eurostat: Στο 3,1% η αύξηση του κόστους εργασίας στην Ευρωζώνη το β΄τρίμηνο – Στο 3,9% η Ελλάδα
- Η Wide Media Group ενισχύεται στο ραδιόφωνο με KISS FM, REBEL FM και νέα αθλητική συχνότητα
- Φον ντερ Λάιεν: Ο Καναδάς πρώτο «συνδεδεμένο μέλος» της ΕΕ – Το σχέδιο για ενέργεια, άμυνα, AI και «περιορισμό» Κίνας
- Στην τελική ευθεία η Συνταγματική Αναθεώρηση με τη δεύτερη ψηφοφορία στην Ολομέλεια (LIVE)
- Παράταση στις αιτήσεις εγγραφής για τις αγροτικές ΣΑΕΚ του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ
- Μειώθηκαν κατά 1,4% οι θάνατοι στην Ελλάδα το α’ εξάμηνο του 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








