Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από αύριο Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 07:00 έως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 21:00 και σε δύο φάσεις
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από αύριο Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 07:00 έως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 21:00, ενώ θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις.
Φάση Α- Ασφαλτικές εργασίες στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.)
Συγκεκριμένα, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λ.Ε.Α. από το 91ο χλμ. έως και το 84,3ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Ταυτόχρονα, αποκλεισμένες θα παραμείνουν οι λωρίδες επιτάχυνσης και επιβράδυνσης του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Θηβών στο 90ο χλμ., στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.
Σημειώνεται ότι ο Α/Κ Θηβών θα παραμείνει ανοιχτός καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.
Φάση Β-Ασφαλτικές εργασίες στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας
Συγκεκριμένα, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 91ο χλμ. έως και το 84,3ο χλμ.., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και από τμήμα της Λ.Ε.Α.
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ινδία: Φοροαπαλλαγή για 20 χρόνια σε ξένες εταιρείες που χρησιμοποιούν Data Centers
- «Μελάνια»: Αν και οι κριτικοί την χαρακτήρισαν «ταινία – προπαγάνδα», έκανε 7 εκατ. δολάρια στην πρεμιέρα
- Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε ρέμα στη Νέα Πέραμο
- Μπάσκετ: Ο Άρης νίκησε τον Παναθηναϊκό μετά από παράταση – Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου
- Στους 41 ανήλθαν οι νεκροί από την πυρκαγιά σε μπαρ στο Κρανς Μοντάνα
- Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας τρένων στο τμήμα Σίνδος – Θεσσαλονίκη λόγω πυρκαγιάς
- Έλληνας σύμβουλος ενημέρωνε τον Επστάιν για την κρίση χρέους της χώρας
- Ισραήλ: Απαγορεύει στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα να εργάζονται στη Γάζα επειδή αρνήθηκαν να δώσουν λίστα προσωπικού
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








