Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν αναγνωρίσεις της ειδικής διαδρομής, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς, ότι σύμφωνα με εντολή Τροχαίας, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, θα πραγματοποιηθούν αναγνωρίσεις της ειδικής διαδρομής, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, εντός του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Μαλακάσας «Σείριος».
Για τον λόγο αυτόν, θα αποκλειστεί η είσοδος και η έξοδος του ΣΕΑ από τον Αυτοκινητόδρομο καθώς και η είσοδος από την Παλαιά Εθνική Οδό προς τον χώρο στάθμευσης ΙΧ αυτοκινήτων, από τις 09:00 έως τις 19:30, στην κατεύθυνση προς Αθήνα.
Ως εκ τούτου τα καταστήματα εντός του ΣΕΑ (ρεύμα προς Αθήνα) θα παραμείνουν κλειστά κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Intertech: Από 18 Ιουνίου η περίοδος αποδοχής της δημόσιας πρότασης από την CD – MEDIA SE
- Howden Hellas: Νέος Senior Account Executive ο Τάσος Κουτσουμπής
- Ιράν – Φρουροί της Επανάστασης: Χτυπήσαμε το αρχηγείο της Μοσάντ
- Hisense: Επίσημος συνεργάτης του FIFA Club World Cup™ 2025
- RE/MAX: Οι περισσότεροι Έλληνες αγόρασαν το 2024 διαμερίσματα 76 έως 100 τ.μ.
- ΕΚΤ: Σε λειτουργία το νέο Σύστημα Διαχείρισης Εγγυήσεων του Ευρωσυστήματος
- Μ. Ανατολή: Οι ναυτιλιακές αρχίζουν να αποφεύγουν τα Στενά του Ορμούζ, ενώ αυξάνονται τα ναύλα
- Μαρία Ρίτα Γκάλι (ΔΕΣΦΑ): Οι υποδομές φυσικού αερίου διασφαλίζουν ότι έχουμε αξιόπιστη ενέργεια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις