Προς υπουργείο Ναυτιλίας και υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Σημαντικές δωρεές προς το Ελληνικό Δημόσιο και φορείς του πραγματοποίησαν το τελευταίο διάστημα γνωστά κοινωφελή ιδρύματα και ιδιώτες επιχειρηματίες, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην ενίσχυση κρίσιμων τομέων, όπως η ναυτιλία και η εθνική άμυνα.
Δωρεά του Ιδρύματος Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης
Το Ίδρυμα Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης, με ισχυρή παρουσία στον χώρο της ναυτιλίας, προσέφερε δωρεά 63.000 ευρώ προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Η δωρεά καλύπτει το κόστος μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών εργασιών δεξαμενισμού και επισκευών του Πλοίου Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΑΘ) «ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ» του Λιμενικού Σώματος.
Δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης
Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης προχώρησε σε δωρεά συνολικής αξίας 85.360 ευρώ. Το ποσό διατέθηκε για την εκπαίδευση 110 στελεχών μέσω της διεθνούς οργάνωσης Global Fishing Watch (GFW), στο πλαίσιο μνημονίου συνεργασίας με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Στόχος είναι η ενίσχυση των δράσεων επιτήρησης και προστασίας των θαλασσών.
Δωρεά της Βασιλικής – Αμαλίας (Λίλας) Παπαδημητρίου
Η Βασιλική – Αμαλία (Λίλα) Παπαδημητρίου δώρισε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας οπτικοακουστικό υλικό σχετικό με εθνικά θέματα, αξίας 22.000 ευρώ. Η δωρεά προορίζεται για το Πολεμικό Μουσείο, εμπλουτίζοντας το αρχειακό και εκθεσιακό του υλικό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Novo Nordisk: Ανοδος 5% της μετοχής μετά την έγκριση του φαρμάκου Wegovy
- Ανοδικές τάσεις στην αγορά του πετρελαίου
- Eldorado Gold: Νέος πρόεδρος ο Christian Milau
- Eurostat: Αυξήθηκαν 4,6% οι νέες επιχειρήσεις στην ΕΕ το β΄τρίμηνο – Εκτίναξη 13,1% στις μεταφορές
- Γουδί: Σοβαρό ατύχημα με ανατροπή ιδιωτικού ασθενοφόρου
- Χαλάνδρι: Αγρια δολοφονία 47χρονης από τον σύντροφο της στην είσοδο πολυκατοικίας
- Σαμ Άλτμαν (OpenAI): Προβλέπει τη δημιουργία φούσκας στην Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Υπέρ μίας συμφωνίας αποδεκτής από όλες τις πλευρές επιζητά η Κίνα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις