Τις δραστηριότητές της στην αφρικανική ήπειρο επεκτείνει η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, με ενίσχυση της ομάδας της, σύναψη νέων συνεργασιών αντιπροσώπευσης και συμμετοχή σε κλαδικά συνέδρια.
_x000D_
Στο πλαίσιο της επιτυχημένης υλοποίησης των διεθνών δράσεών της, η Profile Software διευρύνει το δίκτυο των συνεργατών της με νέες, καταξιωμένες στην περιοχή, ΙΤ εταιρείες και νέα στελέχη για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των απαιτήσεων των τοπικών χρηματοοικονομικών οργανισμών, ενώ συμμετέχει και σε δύο κορυφαία συνέδρια του χώρου για το 2015.
_x000D_
Συγκεκριμένα, η Profile υποστηρίζει τις εργασίες του 4ου Annual Banking Technology Egypt Summit στις 9 και 10 Νοεμβρίου, που πραγματοποιείται στο Κάιρο της Αιγύπτου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το συγκεκριμένο συνέδριο αποτελεί ετήσια συνάθροιση στελεχών από το χρηματοοικονομικό τομέα και τον κλάδο της πληροφορικής, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάζονται νέες λύσεις, καινοτόμες τραπεζικές υπηρεσίες και ενημερώσεις αναφορικά με τις εξελίξεις στο χώρο για την ευρύτερη περιοχή. Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν, περιλαμβάνονται η χρήση mobile και web τραπεζικών υπηρεσιών, πολλές καινοτομίες στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, η διαχείριση κινδύνου, καθώς και οι νέες κανονιστικές οδηγίες. Επιπρόσθετα, η Profile συμμετέχει στο Africa Core Bank Summit, το οποίο πραγματοποιείται στο Ναϊρόμπι της Κένυας, στις 26 και 27 Νοεμβρίου και έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο συνέδριο για την παρουσίαση των νέων τεχνολογικών εξελίξεων στον τραπεζικό τομέα, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 250 επαγγελματίες του χώρου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τουρκία: Οι λιμενικές αρχές εξετάζουν αν τα πλοία που αγκυροβολούν συνδέονται με το Ισραήλ
- Tom Greenwood: Χαροπαλεύει στο Κρατικό Νίκαιας ο δισεκατομμυριούχος CEO της Volt
- Ζελένσκι: Ζητά λεπτομέρειες για τις εγγυήσεις ασφάλειας, προτείνει την Τουρκία για συνάντηση με Πούτιν
- Frank Caprio: Πέθανε ο πιο αγαπητός δικαστής των ΗΠΑ, 88 ετών
- ΟΣΕ: 20.000 ευρώ για νέο λογότυπο
- Πάτρα: Ξανά σε λειτουργία το νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας”
- Γάζα: Το Ισραήλ ξεκίνησε την επιχείρηση κατάληψης – Μαζική φυγή Παλαιστινίων αμάχων
- Νορβηγία: Για ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα τα έσοδα του αγώνα με το Ισραήλ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις