Σύμφωνα με το Παλαιστινιακό Πρακτορείο Ειδήσεων και Πληροφοριών – WAFA
Αεροσκάφη της ισραηλινής δύναμης βομβάρδισαν τον Πύργο Χατζί στην οδό Ιδρυμάτων στο Κυβερνείο της Γάζας, γεγονός που οδήγησε στην πλήρη καταστροφή του και τη δολοφονία δύο δημοσιογράφων καθώς και στον τραυματισμό ενός τρίτου.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Παλαιστινιακό Πρακτορείο Ειδήσεων και Πληροφοριών – WAFA, νεκροί είναι , ο δημοσιογράφος Saeed Radwan Al-Taweel, ο οποίος εργαζόταν ως αρχισυντάκτης. επικεφαλής του ιστότοπου Al-Khamsa News και ο δημοσιογράφος Muhammad Rizq Sobh, ο οποίος ήταν φωτογράφος στο πρακτορείο Khabar.
Το πρακτορείο αναφέρει επίσης τον σοβαρό τραυματισμό του δημοσιογράφου Hisham Al-Nawajha, κάτοικος της επαρχίας Rafah, ο οποίος νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο ιατρικό συγκρότημα Al-Shifa.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ώρες, ισραηλινοί μαχητές εξαπέλυσαν βίαιες επιδρομές στη συνοικία Al-Rimal, δυτικά της πόλης της Γάζας, που οδήγησαν σε θανάτους, τραυματισμούς και καταστροφή μεγάλου αριθμού κτιρίων, πύργων κατοικιών και ιδρυμάτων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νετανιάχου: Καλεί του Ιρανούς να εγκαταλείψουν την Τεχεράνη
- Γαλλία: Έκλεισε τα περίπτερα ισραηλινών αμυντικών εταιρειών στο Σαλόνι Αεροναυπηγικής του Μπουρζέ
- Spitogatos – αποδόσεις ακινήτων: Οι υψηλότερες της Αθήνας σε Πατησίων και Αχαρνών
- Ιστορική στιγμή για τη MAN η έναρξη παραγωγής ηλεκτρικών φορτηγών
- Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος N. Αλούπης, πρώην CEO της Motorola Hellas
- Πούτιν με Ερντογάν: Η σύρραξη Ισραήλ – Ιράν πρέπει να τερματιστεί άμεσα
- United Media: Πήρε έγκριση από την Κομισιόν για την εξαγορά του 50% του Alpha TV
- Ιμάμογλου: Ποινή φυλάκισης 7 ετών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ζητά ο εισαγγελέας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις