Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης πλαισίου με τη Maxnet, τηλεπικοινωνιακό πάροχο στο Σουδάν, για την προμήθεια των συστημάτων σταθερής ασύρματης πρόσβασης WiBAS™. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το 2025.
_x000D_
Στο πλαίσιο της συμφωνίας, αξίας εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, η Intracom Telecom προμηθεύει τη Maxnet με την τελευταία γενιά τερματικών WiBAS™-Connect και κόμβων (hubs) OSDR, ένα ασύρματο πολυσημειακό (PMP) σύστημα ικανό να συνδέει έως και 120 συνδρομητές με έναν τομέα σταθμών βάσης, καθώς επίσης και την πλατφόρμα διαχείρισης και αυτοματισμού δικτύου της εταιρείας, uni|MS™.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Η Intracom Telecom παρέχει την τεχνολογία WiBAS™ στη Maxnet από το 2021, δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό δίκτυο PMP για τον τραπεζικό τομέα στο Σουδάν και αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας για οικιακούς και επιχειρηματικούς πελάτες στη χώρα. Το δίκτυο είναι διαλειτουργικό και συμβατό με την τελευταία τεχνολογία της εταιρείας, WiBAS™ G5, η οποία αναμένεται να συμπεριληφθεί στον εξοπλισμό παράδοσης.
_x000D_
Ο Elrashied Abdalla Mahmoud, Γενικός Διευθυντής της Maxnet General, σχολίασε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα αξιοποιήσουμε την υπερευρυζωνική λύση WiBAS™ της Intracom Telecom για σταθερή ασύρματη πρόσβαση (FWA) στο Σουδάν. Το WiBAS™ έχει δώσει τη δυνατότητα στη Maxnet να παρέχει ευρυζωνική συνδεσιμότητα, υψηλή ταχύτητα και ποιότητα υπηρεσιών. Οι πελάτες μας είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες που παρέχουμε και είμαστε ευγνώμονες στην Intracom Telecom για την υποστήριξη που μας παρέχει».
_x000D_
Ο Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, δήλωσε: «Ενισχύουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας με τη Maxnet, η οποία ξεκίνησε το 2021, και νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση που συνεισφέρουμε στην επιχειρηματική τους επιτυχία. Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε συνδέσεις ανώτερης ποιότητας σε ιδιωτικά δίκτυα στο Σουδάν, που εξυπηρετούν εταιρικούς πελάτες, με την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών. Τα ραδιοσυστήματα WiBAS™ παρέχουν τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στον κλάδο και τεχνολογία που διασφαλίζει αδιάλειπτη εξυπηρέτηση και ευρύτατο σύνολο λειτουργιών δικτύωσης καλύπτοντας πλήρως την αυστηρή λίστα απαιτήσεων της Maxnet».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτήθηκαν Τσιάρας, Κεφαλογιάννης και Βαρτζόπουλος – Ανακοινώνονται οι αντικαταστάτες
- Η Microsoft επενδύει 10 δισ. δολάρια στην Ιαπωνία για AI, κυβερνοάμυνα, εκπαίδευση
- Συναγερμός στις Βρυξέλλες: Ο Επίτροπος Ενέργειας Νταν Γιόργκενσεν ανοίγει τη συζήτηση ακόμη και για δελτίο στα καύσιμα
- Φουντώνουν τα σενάρια για την εξαγορά της Epic Games από την Disney
- Αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων των πτήσεων εσωτερικού στην Κίνα λόγω της κρίσης στα καύσιμα
- Eως Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή του δώρου Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα
- ΕΛ. Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Μ. & Ε. - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛ.Δ.ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΑΕΒΕΜΕ
- ΟΤΕ Α.Ε. - Ανακοίνωση Αγορά Ιδίων Μετοχών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








