Μία ακόμη βαριά κακουργηματική κατηγορία προστίθεται σε εκείνες που βαρύνουν τον 53χρονο καταστηματάρχη πρωταγωνιστή στην υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, μετά την συμπληρωματική ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος του ο Εισαγγελέας.
Η νέα κατηγορία σε βάρος του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης, απαγγέλθηκε από τον εισαγγελέα μετά από αίτημα του ανακριτή που χειρίζεται τη δικογραφία. Έτσι ο 53χρονος έμπορος είναι πλέον κατηγορούμενος και για το αδίκημα της διακεκριμένης εμπορίας ανθρώπων ενώ δίωξη του ασκήθηκε και για παράνομη οπλοκατοχή.
Στον νόμο αναφέρεται πως η έννοια της εκμετάλλευσης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, «τον πορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους από: α) την υπαγωγή του θύματος σε καθεστώς δουλείας ή σε παρεμφερείς προς τη δουλεία πρακτικές» με ειδική αναφορά στις περιπτώσεις που η εκμετάλλευση του θύματος αφορά γενετήσιες πράξεις.
Εν τω μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία ταυτότητας του 53χρονου παιδοβιαστή Ηλία Μίχου και του 43χρονου άνδρα ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό του κοριτσιού.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Προοδευτική: Προχωρά σε αύξηση κεφαλαίου υπέρ της LDA Capital – Στις 5 Ιανουαρίου η ΓΣ
- ΑΒ Βασιλόπουλος: Εκδίδει ομολογιακό δάνειο 45 εκατ. ευρώ
- ΔΕΘ: Ο Χρήστος Τσεντεμεΐδης νέος μη εκτελεστικός πρόεδρος
- ΕΚΤΕΡ: Προχωράει σε ανέγερση των νέων κεντρικών της γραφείων στην Αγία Παρασκευή
- Μουζάκης: Στις 31 Δεκεμβρίου η πληρωμή των οφειλόμενων τόκων στους ομολογιούχους
- Βουλή: Άρση της ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Η μήνυση της δημοσιογράφου Βασιλικής Πολύζου
- Υπόθεση “Εσκομπάρ”: Έως και 4,8 τόνους πιθανώς το φορτίο, 100 εκατ. ευρώ το όφελος (Βίντεο)
- Medline: Συγκέντρωσε 6,26 δισ. δολάρια στη μεγαλύτερη δημόσια προσφορά του 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








