Η ACS αυτή τη στιγμή έχει μερίδιο 25% στην εσωτερική αγορά ταχυμεταφορών
Το νέο της κέντρο διαλογής επί της Πέτρου Ράλλη με έκταση 36 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων παρουσίασε η ACS.
Το εν λόγω logistics center αποτελεί μια επένδυση της τάξεως των 50 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό την αποδοτικότητα του οργανισμού. Αυτή η επένδυση δεν είναι η μοναδική καθώς η εταιρεία σχεδιάζει μέσα στα επόμενα χρόνια να διοχετεύσει επιπλέον 50 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 15 εκατ. ευρώ θα κατευθυνθούν στο “last mile”.
Σε ό,τι αφορά τις έξυπνες θυρίδες, ο κ. Γεωργαντζής ανέφερε ότι η ACS διαθέτει σήμερα 250 ενώ σχεδιάζει μέσα στην επόμενη 5ετία ο αριθμός αυτό να αυξηθεί σε χίλιες.
Από την πλευρά του ο ιδρυτής του Ομίλου κ. Θεόδωρος Φέσσας σχολιάζοντας την πορεία της διαδικασίας στην οποία συμμετέχει ο όμιλος για την αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών Κωτσόβολος σημείωσε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα έχει αναδειχθεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις