Μετά από 15 χρόνια στην εταιρεία Velmar
Συνεχίζονται οι αλλαγές στο χώρο του αυτοκινήτου, με μετακινήσεις νέων στελεχών.
Σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση του Γενικού Διευθυντή λιανικής BYD στον όμιλο Σφακιανάκη αναλαμβάνει ο Στέλιος Κουτελόπουλος.
Με βάση όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση: «Με χαρά καλωσορίζουμε τον Στέλιο Κουτελόπουλο στον όμιλο Σφακιανάκη ως Γενικό Διευθυντή Λιανικής BYD (Ελλάδα, Κύπρος, Βουλγαρία). Με 20+ χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του αυτοκινήτου, έχοντας διατελέσει σε ηγετικές θέσεις πωλήσεων και γενικής διεύθυνσης, ο Στέλιος φέρνει πολύτιμη τεχνογνωσία και στρατηγική σκέψη στην ανάπτυξη της BYD στις αγορές της Ελλάδας, Κύπρου & Βουλγαρίας».
Σημειώνεται ότι ο Στέλιος Κουτελόπουλος ήταν επί 15 χρόνια διευθυντής στην εταιρεία Velmar, ενώ έχει περάσει και από γνωστές εταιρείες στο χώρο του αυτοκινήτου όπως ο Παζαρόπουλος και η Κοsmocar.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματοδότηση 13,5 εκατ. ευρώ για στήριξη της δημοσιογραφίας από την ΕΕ
- ΕΕ: Εχει τόσο εμπιστοσύνη στον Τραμπ που ετοιμάζει «Plan B» για ειρηνευτικό σχέδιο και κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Η AKTOR εξαγόρασε και την ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις από τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ
- Παρελθόν από τη Hellenic Train ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας
- Κομισιόν: Ενέκρινε την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha από United και Motor Oil
- Ευρωπαϊκές αγορές: Θετικό κλείσιμο μετά τα στοιχεία για την πτώση του το αμερικανικού ΑΕΠ
- Μπλε Κέδρος: Στα 9,05 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2024
- Yalco – Κωνσταντίνου ΑΕ: Υπέγραψε συμφωνία εξυγίανσης με τους πιστωτές της
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις