Οι τιμές των πρώτων προσφορών ξεκινούν από 1.120 ευρώ έως 4,5 εκατ. ευρώ
Νέος κύκλος πλειστηριασμών με 35 ακίνητα ξεκινάει από σήμερα Τετάρτη 9 Απριλίου, και θα διαρκέσουν έως και τον Ιούνιο. Οι πλειστηριασμοί αυτοί περιλαμβάνουν από διαμερίσματα, μονοκατοικίες και καταστήματα μέχρι βιομηχανικές μονάδες, οικόπεδα, αγροτεμάχια, πάρκινγκ και αποθήκες.
Οι τιμές των πρώτων προσφορών ξεκινούν από 1.120 ευρώ έως 4,5 εκατ. ευρώ στην περίπτωση αγροτεμαχίου με βιομηχανική εγκατάσταση στη Βοιωτία.
Παράλληλα με τους πλειστηριασμούς, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και κινητών περιουσιακών στοιχείων σε περισσότερους από 1,5 εκατ. οφειλέτες.
«Ανοιχτούς λογαριασμούς» με την Εφορία έχουν περίπου 3.772.000 φυσικά και νομικά πρόσωπα. Σε 1.565.751 φορολογούμενους ή ποσοστό 72,33% έχουν ήδη ληφθεί μέτρα αναγκαστικής είσπραξης όπως κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και πλειστηριασμοί ιδιοκτησίας ενώ 2.205.544 τελούν υπό αυτό τον κίνδυνο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση το ισχύον νομοθετικό καθεστώς για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο που δεν έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση μπορεί κατά την κρίση του προϊσταμένου της αρμοδιότητας αξιών να γίνουν κατασχέσεις κινητών αξιών είτε στα χέρια του οφειλέτη είτε κινητών και τρίτων απαιτήσεων γενικώς του οφειλέτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Εφετείο «παγώνει» το σχέδιο Τραμπ για αίθουσα χορού 400 εκατ. δολαρίων στον Λευκό Οίκο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Νέο ιστορικό υψηλό για τον Stoxx 600 – Η καλύτερη εβδομάδα από τα τέλη Ιουνίου
- Ρήγμα ΗΠΑ – ΕΚΤ για το γιεν: Η Ουάσιγκτον πούλησε ευρώ χωρίς να ενημερώσει τη Φρανκφούρτη
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - Ανακοίνωση Αγοράς Ιδίων Μετοχών
- Η Apollo αλλάζει «πίστα» στην easyJet: Premium θέσεις, έξτρα χρεώσεις και συνεργασίες μεγάλων αποστάσεων
- ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Παραιτείται ο CEO της τουρκικής İşbank, Χακάν Αράν
- Μπήτρος: Τροποποιήθηκε η Συμφωνία Εξυγίανσης της Μπήτρος Μεταλλουργική
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








