Επιχειρήσεις

Nίκος Αιδίνης: Νέος Γενικός Διευθυντής στη Mailos-The Pasta Project

Financialreport.gr

Ο Νίκος Αιδίνης

Προηγουμένως ήταν Managing Director στην εταιρεία ER Coffee Experiences

Σε μια κομβική στιγμή για την εταιρεία ζυμαρικών Mailos-The Pasta Project αναλαμβάνει το ρόλο του Γενικού Διευθυντή ο Νίκος Αϊδίνης, καθώς μέσα στο 2026 το brand ετοιμάζεται για περαιτέρω εξωστρέφεια στη Μέση Ανατολή, καθώς και πέρα από τον Ατλαντικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αϊδίνης ανέλαβε αυτή τη θέση, ήδη, από τις αρχές της χρονιάς, όμως, την ανακοίνωσε τώρα.

Ο ίδιος ανέφερε τη νέα θέση από τα Social media τονίζοντας ότι: «Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τον Λίβανο — και με σύντομα άνοιγμα στον Καναδά — η Mailo’s αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα που έχει σχεδιαστεί για κλιμακωτή ανάπτυξη, υποστηριζόμενη από ένα ισχυρό σύστημα franchising και μια ισχυρή ταυτότητα μάρκας. Ανυπομονώ να συμβάλω στην επόμενη φάση επέκτασης και ανάπτυξης της εταιρείας, υποστηρίζοντας τις στρατηγικές της φιλοδοξίες και δημιουργώντας μακροπρόθεσμη αξία σε ολόκληρο τον οργανισμό. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με μια εξαιρετική ομάδα και τον οραματιστή Ιδρυτή, Νίκο Μουτσουρούφη, του οποίου η σαφήνεια του οράματος και η επιχειρηματική ορμή έχουν διαμορφώσει μια ιδέα με καρδιά, ταυτότητα και ισχυρά θεμέλια.
Η Mailo’s έχει την καρδιά μιας σπουδαίας μάρκας και τη δομή για να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο».

Σημειώνεται ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει πορεία στο χώρο της εστίασης, καθώς προηγουμένως ήταν Managing Director στην εταιρεία ER Coffee Experiences, έχει υπάρξει Marketing Director στην εταιρεία Café Najjar, ενώ έχει υπάρξει και στο ΔΣ της Lamda Development.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu