Με εντατικούς ρυθμούς ξεκινούν πάλι τις περιοδείες τους οι πολιτικοί αρχηγοί ενώ η αντιπαράθεση εντείνεται, στον δρόμο προς τον δεύτερο κύκλο των εκλογών. O Νίκος Ξυδάκης, ερωτηθείς για το γεγονός ότι οι νέοι υπερψήφισαν τη ΝΔ, απάντησε ότι «είτε έχουν ομίχλη στα μυαλά είτε πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης».
«Ίσως σε ένα μέρος του πληθυσμού, μέσα στη συσκότιση, την παραπληροφόρηση και την ομίχλη στα μυαλά, υπάρχει ένα σύνδρομο, είμαστε “θυρωροί της νύχτας”, ένα “σύνδρομο της Στοκχόλμης”», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ξυδάκης μιλώντας στο Kontra, ενώ φάνηκε ότι τάχθηκε υπέρ του «δρόμου» που χάραξε ο Αλέξης Τσίπρας ως προς τη μετάδοση ευθυνών, μετά την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.
«Μέχρι την 21η Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ότι οι νέοι θα έριχναν τον Μητσοτάκη ενώ τώρα ο κος Ξυδάκης μιλάει για Σύνδρομο της Στοκχόλμης» αναφέρει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και συνεχίζει: «Οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του. Και όσο συνεχίζουν να προσβάλλουν τους πολίτες τόσο το 20% θα μοιάζει σύντομα με άπιαστο όνειρο.
Τους αφήνουμε στη μιζέρια και στο μίσος τους προς ό,τι δεν συμφωνεί με τις ιδεοληψίες τους. Συνεχίζουμε ενωμένοι, σταθερά, τολμηρά, μπροστά, δίπλα σε κάθε πολίτη, για να φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα που θέλουμε, την Ελλάδα που αξίζει σε όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Fed: Αύξηση επιτοκίων για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια – Στο κόκκινο γύρισε η Wall Street
- LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων Α Εξαμήνου 2026
- Cenergy: Άλμα 45% στα καθαρά κέρδη, ανεκτέλεστο 3,9 δισ. ευρώ και αναβάθμιση του guidance για το 2026
- Γερμανία: Η Ράιχε προτείνει προσωρινή μείωση του ΦΠΑ στα καύσιμα από 19% σε 7%
- Σαουδική Αραβία: Σχέδιο για επαναλειτουργία του 50% του κρίσιμου πετρελαιαγωγού μέσα σε λίγες ημέρες
- Ευρωαγορές: Ανάκαμψη πριν από τη Fed – Στο +0,7% ο Stoxx 600
- MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΣΕΒ: Νέο «εργαλείο» παραγωγικότητας για τις επιχειρήσεις – Τι μετρά και πού βοηθά
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








