Ως μέρος δέσμευσης ύψους 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς την εξαγορασθείσα εταιρεία έως το 2028
Η Nippon Steel θα επενδύσει 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια το επόμενο έτος για την ανακαίνιση του εργοστασίου Gary Works της U.S. Steel στην Ιντιάνα, το μεγαλύτερο εργοστάσιό της, ως μέρος μιας δέσμευσης ύψους 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς την εξαγορασθείσα εταιρεία έως το 2028, σύμφωνα με δημοσίευμα της Nikkei την Τετάρτη.
Ο διευθύνων σύμβουλος της U.S. Steel, David Burritt, δήλωσε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη Γεωργία ότι η επένδυση θα καλύψει επίσης νέο εξοπλισμό επεξεργασίας και διαδικασίες παραγωγής σιδήρου, με λεπτομερή σχέδια να αναμένεται να υποβληθούν έως τον Αύγουστο, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Η Nippon Steel Corp έχει έδρα την Ιαπωνία, ασχολείται κυρίως με την παραγωγή χάλυβα, τη μηχανική, τα χημικά και τα υλικά, καθώς και τις λύσεις συστημάτων και απασχολεί 113.845 εργαζόμενους.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε τέσσερις επιχειρηματικούς τομείς. Ο τομέας παραγωγής χάλυβα ασχολείται με την κατασκευή και πώληση προϊόντων χάλυβα.
Ο τομέας μηχανικής ασχολείται με την κατασκευή και πώληση βιομηχανικών μηχανημάτων και εξοπλισμού, μεταλλικών κατασκευών, την ανάληψη κατασκευαστικών έργων, την επεξεργασία και αξιοποίηση αποβλήτων, καθώς και την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικού αερίου και θερμότητας.
Ο τομέας των χημικών και υλικών ασχολείται με την παραγωγή και πώληση προϊόντων χημικών άνθρακα, πετροχημικών προϊόντων, ηλεκτρονικών υλικών, υλικών και εξαρτημάτων ημιαγωγών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, υλικών από ανθρακονήματα και σύνθετων υλικών, καθώς και μεταλλικών προϊόντων.
Ο τομέας των λύσεων συστημάτων παρέχει υπηρεσίες μηχανικής και συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικές με συστήματα υπολογιστών, υπηρεσίες εξωτερικής ανάθεσης με χρήση τεχνολογίας πληροφοριών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ρωσικό drone χτύπησε λεωφορείο εργατών στην Ουκρανία με 12 νεκρούς
- Ινδία: Φοροαπαλλαγή για 20 χρόνια σε ξένες εταιρείες που χρησιμοποιούν Data Centers
- «Μελάνια»: Αν και οι κριτικοί την χαρακτήρισαν «ταινία – προπαγάνδα», έκανε 7 εκατ. δολάρια στην πρεμιέρα
- Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε ρέμα στη Νέα Πέραμο
- Μπάσκετ: Ο Άρης νίκησε τον Παναθηναϊκό μετά από παράταση – Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου
- Στους 41 ανήλθαν οι νεκροί από την πυρκαγιά σε μπαρ στο Κρανς Μοντάνα
- Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας τρένων στο τμήμα Σίνδος – Θεσσαλονίκη λόγω πυρκαγιάς
- Έλληνας σύμβουλος ενημέρωνε τον Επστάιν για την κρίση χρέους της χώρας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








