Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία προειδοποίησε τον προηγούμενο μήνα ότι πιθανόν θα έχει καθαρές ζημίες ρεκόρ
Η Nissan Motor θα προχωρήσει στην επιπλέον περικοπή τουλάχιστον 10.000 θέσεων εργασίας παγκοσμίως, ανεβάζοντας τις συνολικές περικοπές, συμπεριλαμβανομένων απολύσεων που έχουν ήδη ανακοινωθεί, σε περίπου 20.000 ή το 15% του εργατικού της δυναμικού, όπως μετέδωσε το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Ιαπωνίας NHK.
Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία προειδοποίησε τον προηγούμενο μήνα ότι πιθανόν θα έχει καθαρές ζημίες ρεκόρ που θα διαμορφωθούν μεταξύ 700 δισεκ. και 750 δισεκ. γεν (4,74 δισεκ.-5,08 δισεκ. δολαρίων) για το οικονομικό έτος που έληξε τον Μάρτιο λόγω επιβαρύνσεων απομείωσης.
Η Nissan αναμένεται να ανακοινώσει τα ετήσια οικονομικά της αποτελέσματα αύριο, Τρίτη. Η εταιρία αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες του NHK.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eurobank: Αγορά 750.110 ιδίων μετοχών με μέση τιμή 2,4789 ευρώ ανά μετοχή
- Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Μειωμένα 8,1% στα 26,2 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄τρίμηνο
- Χρηματιστήριο: Πάνω και από τις 1.770 μονάδες – Νέο «ξέσπασμα» από τις τράπεζες – Ράλι 6,97% από ElvalHalcor
- Ξενοκώστας (ΟΝΕΧ): «Είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε εθνικό πλοίο»
- Wall Street: Ράλι μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας για τους δασμούς
- Μνημόνιο συνεργασίας ΑΔΜΗΕ και ιταλικής Terna για τη διασύνδεση GRITA 2
- Μελόνι σε Μητσοτάκη: «Θα προωθήσουμε την ηλεκτρική διασύνδεση με νέα υποθαλάσσια καλώδια 2 δισ. ευρώ»
- Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Στο 89,22% η συμμετοχή στο πρόγραμμα επανεπένδυσης μερίσματος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις