Επιχειρήσεις

NJV Plaza: Έγινε ”καινούργιο” – Επένδυση 2,5 εκατ. ευρώ

Η Γενική Διευθύντρια του NJV Plaza, Βάνα Λαζαράκου

Άλλαξαν τεχνολογικά συστήματα και 33 από τα δωμάτιά του

Επένδυση 2,5 εκατ. ευρώ έγινε τους τελευταίους μήνες στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, συμφερόντων της οικογένειας Βαρδινογιάννη, στοχεύοντας στην αναβάθμιση των δωματίων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρεία, η ανακαίνιση των 33 δωματίων ολοκληρώθηκε στο τέλος Μαρτίου 2024.

«Στο επίκεντρό μας είναι πάντα να φροντίζουμε τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι είτε για οικογενειακές διακοπές, επιθυμούμε να του προσφέρουμε μια πιο άνετη διαμονή σε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα» δήλωσε η Γενική Διευθύντρια Βάνα Λαζαράκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα πλαίσια σταδιακής ανακαίνισης και αναβάθμισης του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza, η κατασκευαστική εταιρία AirTec μελετά και επιβλέπει την πλήρη ανακαίνιση, 33 συνολικά δωματίων, προκειμένου να μετασχηματιστούν ολοκληρωτικά σε ένα σύγχρονο φιλόξενο χώρο πολυτελούς διαβίωσης με πλήρεις εκσυγχρονισμένες υποδομές.

Με γνώμονα την διατήρηση του διαχρονικού και κλασσικού χαρακτήρα του ξενοδοχείου, οι επεμβάσεις ήταν τέτοιες, ώστε να εισαχθεί το μοντέρνο στοιχείο.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία diolkos development IKE έδωσε βαρύτητα στην τεχνική αρτιότητα και την εφαρμογή τεχνολογικών καινοτομιών.  Οι εργασίες ανακαίνισης εστίασαν στην αισθητική, ενεργειακή και τεχνολογική αναβάθμιση των δωματίων. Ο κύριος χώρος των δωματίων καθαιρέθηκε από όλα τα περιττά διακοσμητικά στοιχεία και αναδείχθηκε με γνώμονα την απλότητα, δίνοντας την αίσθηση της ήσυχης πολυτέλειας και οικειότητας. Έγινε εφαρμογή φυσικών υλικών, η παλιά μοκέτα αντικαταστάθηκε από δρύινο δάπεδο, οι τοίχοι επενδύθηκαν με ξύλινες δρύινες επενδύσεις, ταπετσαρία σε γήινα χρώματα και υφασμάτινα στοιχεία διαμορφώνοντας έναν αρμονικό συνδυασμό με την εναλλαγή μεταξύ σκληρών και μαλακών επιφανειών.

Επιπλέον, τα λουτρά ανακατασκευάστηκαν πλήρως, με την αποξήλωση όλης της παλιάς υδραυλικής εγκατάστασης και αντικατάσταση με μία νέα, σύγχρονη εγκατάσταση που συμβάλει στην άνεση του δωματίου με τη χρήση ηχομονωτικών σωληνώσεων και επιτρέπει την εύκολη συντήρηση τους, καθώς η νέα εγκατάσταση του κεντρικού δικτύου ύδρευσης επιτρέπει την αποκοπή του κάθε δωματίου ξεχωριστά αλλά και της κάθε παροχής.

Εξάλλου, η εγκατάσταση του συστήματος αυτοματισμού KNX αποτελεί τον πυρήνα της τεχνολογικής αναβάθμισης που πραγματοποιήθηκε. Μέσω αυτού του προηγμένου συστήματος, επιτεύχθηκε άμεση αύξηση της άνεσης των επισκεπτών, προσφέροντας ένα εξατομικευμένο και πολυτελές περιβάλλον διαμονής.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Επενδύσεις

close menu