Το NOOS είναι πλέον έτοιμο να κυκλοφορήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στις αγορές της ΕΕ
Το NOOS, το πρώτο 100% ελληνικό ηλεκτρικό scooter, έλαβε επίσημα την ευρωπαϊκή έγκριση τύπου, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία όλους τους απαιτούμενους ελέγχους ποιότητας, ασφάλειας και περιβαλλοντικής συμμόρφωσης γνωστοποιεί η Πετρόπουλος.
Το όχημα είναι πλέον έτοιμο να κυκλοφορήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αναπτυγμένο και κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από την ECOSHIFT, το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Ομίλου Πέτρος Πετρόπουλος, που στοχεύει στην ανάπτυξη και κατασκευή βιώσιμων λύσεων ενέργειας και μικροκινητικότητας, το οποίο υλοποιείται με την υποστήριξη του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και ίδια κεφάλαια.
Η πιστοποίηση έχει ήδη εγκριθεί και από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ανοίγοντας τον δρόμο για την επίσημη κυκλοφορία του NOOS και στην εγχώρια αγορά. Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι τελικές διαδικασίες και για την κυκλοφορία του στην Κύπρο.
Επιπλέον, το NOOS έχει ενταχθεί στην Ενδεικτική Λίστα Επιλέξιμων Δικύκλων/Τρικύκλων L1–L7 του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3», προσφέροντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα αγοράς του με κρατική επιδότηση.
Περισσότερες πληροφορίες για το όχημα στο www.ecoshift.gr.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Π. Πετρόπουλος, Μιχάλης H. Oικονομάκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΑΑΔΕ: QR Code και Barcode για εύκολες και γρήγορες πληρωμές οφειλών
- Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- ΟΠΑΠ: Λήγει στις 31/12 η προθεσμία είσπραξης του μερίσματος χρήσης 2019
- Υπερταμείο: Νέος πρόεδρος, CEO και νέα μέλη ΔΣ στη ΔΕΘ – HELEXPO
- Allwyn: Νέες αγορές μετοχών του ΟΠΑΠ
- Alpha Bank: Συμφωνία για τη συγχώνευση Universal Life και Altius Insurance
- Αγρότες: Σύσκεψη το μεσημέρι (14:00) στη Νίκαια – Κλείνουν Εθνικοί και παρακαμπτήριοι οδοί
- Μητσοτάκης: Η Ευρώπη στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της Ουκρανίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








