Η Nova και η Wind Ελλάς, μέλη της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αποφάσισαν να δώσουν το όνομα Nova στη νέα εταιρική οντότητα που θα προκύψει με την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των δύο εταιρειών.
Το τεχνικά και λειτουργικά απαιτητικό έργο της συγχώνευσης αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους. Έχοντας ήδη ενοποιηθεί κάτω από μια κοινή διοικητική ομάδα, η υλοποίηση της συγχώνευσης συνεχίζεται με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, αναφέρει ανακοίνωση.
Η νέα εποχή για τη Νova θα κορυφωθεί μέσα από ένα επενδυτικό πλάνο ύψους 1,3 δισεκατομμυρίων ευρώ μέσα στα επόμενα χρόνια. Το επενδυτικό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει την επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (Fiber to the Home) και την πανελλαδική κάλυψη του δικτύου 5G.
Η Nova, συνδυάζοντας την εμπειρία και τη γνώση της αγοράς των δύο εταιρειών, με την τεχνογνωσία της United Group και με απόλυτα πελατοκεντρική φιλοσοφία, θα προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα.
Η Nova θα δράσει καταλυτικά στη σταθερή και κινητή τηλεφωνία, θα αναβαθμίσει την τηλεοπτική εμπειρία των πελατών της μέσω του περιεχομένου της EON -της κορυφαίας πλατφόρμας συνδρομητικής τηλεόρασης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ενώ θα παρέχει στους συνδρομητές αποκλειστικά «εισιτήριο διαρκείας» για όλους τους αγώνες της Premier League, για τις επόμενες 6 σεζόν.
Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Nova – Wind δήλωσε: «Η Nova και η Wind βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη συγχώνευσή τους σε μια εταιρική οντότητα, υπό το όνομα Nova. Με πολυετή και πολυσχιδή εμπειρία στους τομείς των τηλεπικοινωνιών και του τηλεοπτικού θεάματος, με σημαντικές επενδύσεις αλλά και με πελατοκεντρική φιλοσοφία, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες σε καταναλωτές και επιχειρήσεις, συμβάλλοντας ουσιαστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο ισραηλινός στρατός μπήκε στο κέντρο της πόλης της Γάζας
- Τραμπ: Έχουμε deal για το TikTok – Θα ανακοινώσουμε τον αγοραστή
- ΔΟΕ: Στους 18.000 εκπαιδευτικούς οι ελλείψεις στα δημοτικά σχολεία
- Lidl Ελλάς: Εγκαινίασε το νέο κατάστημα στο Αιγάλεω, επένδυση πάνω από 12,4 εκατ. ευρώ
- Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο εμβληματικός ηθοποιός του Χόλιγουντ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ
- Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου: Νέες πληρωμές 9 εκατ. ευρώ για 13 έργα
- ΥΠΑ: Άνοδος 6,7% στην επιβατική κίνηση των αεροδρομίων το 8μηνο
- Μασκ: Αγοράζει μετοχές της Tesla αξίας 1 δισ. δολαρίων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις