Η ανάπτυξη των καταστημάτων ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2023 και συνέχισε πριν λίγο καιρό με την προσθήκη 2 καταστημάτων σε Δάφνη και Περιστέρι
Με ένα ακόμα κατάστημα στον Πειραιά συνεχίζει την πορεία της η εταιρεία παροχής ενέργειας nrg.
Υπενθυμίζεται ότι η ανάπτυξη των καταστημάτων ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2023 και συνέχισε πριν λίγο καιρό με την προσθήκη 2 καταστημάτων σε Δάφνη και Περιστέρι.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρεία και άλλα καταστήματα είναι στο στάδιο της κατασκευής και της παράδοσης το επόμενο χρονικό διάστημα, με σκοπό η nrg να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της και να εξυπηρετήσει ακόμα περισσότερους πελάτες. Ο στόχος είναι να υπάρξει ένα ικανό δίκτυο καταστημάτων καταρχήν στην περιοχή της Αττικής και στη συνέχεια και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
Υπενθυμίζεται ότι η nrg ιδρύθηκε το 2012 και είναι εταιρεία-μέλος του ομίλου Motor Oil της οικογένειας Βαρδινογιάννη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τα επιτόκια καταθέσεων στο στόχαστρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού
- Κατάσχεση τάνκερ από ΗΠΑ κοντά στη Βενεζουέλα
- Διχασμένη η Fed μείωσε τα επιτόκια
- Κύρωση σύμβασης για Εγνατία Οδό: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ-Egis Project στο τιμόνι για 35 χρόνια
- THEON: Ιστορική σύμβαση €1 δισ. με OCCAR για 100.000 συστήματα νυχτερινής όρασης
- Σφυροκόπημα Καρυστιανού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για «κράτος δικαίου», Τέμπη, υποκλοπές
- ΑΑΔΕ για ελαιοπαραγωγούς: Από 1/5/2026 η Α’ φάση ψηφιακής παρακολούθησης διακίνησης αποθεμάτων
- ΕΤΑΔ: FAIS, Evergood – Γευσήνους, REDS και AIR CANTEEN κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές για την «Ακτή Βουλιαγμένης»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








