Δείχνοντας τις στενές σχέσεις των δύο χωρών
Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί, ανακοίνωσε ότι μεταβαίνει στη Μόσχα για συνάντηση με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Πηγαίνω σήμερα το απόγευμα στη Μόσχα και αύριο το πρωί θα συναντηθώ με τον Πρόεδρο Πούτιν», δήλωσε ο Ιρανός ΥΠΕΞ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, χαρακτηρίζοντας τη Ρωσία «φίλη του Ιράν».
Όπως επισήμανε, «πάντα συμβουλευόμαστε ο ένας τον άλλον» και πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες τους τελευταίους δύο-τρεις μήνες, «ενημερώναμε συνεχώς τους Ρώσους φίλους μας για κάθε νέα πρόταση, πρόοδο ή εμπλοκή στις συνομιλίες».
Ο Αραγτσί, τόνισε ότι στη συνάντησή του με τον Ρώσο Πρόεδρο θα γίνουν «σοβαρές διαβουλεύσεις» και επανέλαβε ότι οι δύο χώρες «θα συνεχίσουν να εργάζονται μαζί».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στη Βουλή το νομοθετικό κενό (δώρο) που προακλεί νέο «κύμα» ανατιμήσεων στα ασφάλιστρα υγείας
- Hellenic Train και Όμιλος Κοπελούζου ίδρυσαν την FxD Logistics Α.Ε. για το Θριάσιο ΙΙ
- ΟΤΕ: Μόνος στην κορυφή της Ελλάδας με rating «Α-» από την S&P
- MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Δανία: Ο νέος κυβερνητικός συνασπισμός μειώνει εταιρικούς φόρους και ΦΠΑ στα τρόφιμα
- ΣτΕ: Στο μικροσκόπιο οι βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Πλάκα
- Ρούμπιο: Η αμερικανική νομοθεσία κρατά την Τουρκία εκτός του προγράμματος των F-35
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








