Ελλάδα

Ο Χάρης Δούκας έκανε δώρο στον Πάπα αντίγραφο της κεφαλής της Αθηνάς

Ο δήμαρχος Αθηναίων βρίσκεται στο Βατικανό για τη Σύνοδο Κορυφής για την κλιματική αλλαγή

Στο Βατικανό είναι ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, για την τριήμερη Σύνοδο Κορυφής του Βατικανού για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και την ανάκαμψη προς την ανθεκτικότητα.

Ο Χάρης Δούκας συναντήθηκε με τον Πάπα Φραγκίσκο ενώ δημοσίευσε και σχετική φωτογραφία τους. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε του έκανε και ένα δώρο. «Με βαθιά ευγνωμοσύνη για την απόφασή του να επιστραφούν θραύσματα του Παρθενώνα στον τόπο τους, του προσέφερα ως δώρο ένα αντίγραφο κεφαλής Αθηνάς από το Μουσείο της Ακρόπολης» έγραψε στο Facebook.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Χάρη Δούκα:

Στη συνάντηση μου με την Αγιότητά του, τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό, είχα την ευκαιρία να του εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την εξαιρετική πρωτοβουλία της διοργάνωσης του συνεδρίου για την κλιματική αλλαγή και το Πρωτόκολλο για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των πόλεων μας, που συνυπογράψαμε Δήμαρχοι και επικεφαλής περιφερειών από ολόκληρο τον κόσμο.

Με βαθιά ευγνωμοσύνη για την απόφασή του να επιστραφούν θραύσματα του Παρθενώνα στον τόπο τους, του προσέφερα ως δώρο ένα αντίγραφο κεφαλής Αθηνάς από το Μουσείο της Ακρόπολης.

 

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu