Πολιτική

Ο Κωνσταντινόπουλος αμφισβητεί τον Ανδρουλάκη: Να γίνουν εκλογές αρχηγού από τη βάση του ΠΑΣΟΚ

Ο βουλευτής έστειλε επιστολή θέτοντας θέμα ηγεσίας - Στήριξη από Γερουλάνο, είναι καλοδεχούμενη - Σιωπή από Χαρ. Τρικούπη

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει με επιστολή του ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι η πρόταση Κωνσταντινόπουλου είναι καλοδεχούμενη. Σιωπή μέχρι στιγμής από την Χαριλάου Τρικούπη

«Ο στόχος του κόμματός μας για τη δεύτερη θέση, στις Ευρωεκλογές, δεν επετεύχθη», αναφέρει στην επιστολή του και ζητά επίσπευση των διαδικασιών για εκλογή προέδρου από τη βάση του κόμματος έως το τέλος του 2024.

«Χρειαζόμαστε μία ισχυρή επανεκκίνηση! Μία νέα ισχυρή νομιμοποιητική εντολή ώστε να κάνουμε πράξη το μεγάλο ΠΑΣΟΚ των προσδοκιών μας, με ηγεσία που να κινητοποιεί ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις», αναφέρει και συνεχίζει λέγοντας: «Ζητώ, λοιπόν, άμεσα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, να συγκληθούν τα όργανα του ΠΑΣΟΚ, και να αποφασίσουν το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα: Οι καταστατικά προβλεπόμενες για το 2025 εκλογικές διαδικασίες για την ηγεσία της παράταξης, να επισπευστούν, ώστε μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, να έχουν ολοκληρωθεί τόσο αυτές, όσο και το μετέπειτα Συνέδριο για την ανάδειξη των πολιτικών μας και την εκλογή των συλλογικών μας οργάνων».

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην επιστολή του κάνει λόγο για «Restart ηγετικό, πολιτικό, οργανωτικό, για το ΠΑΣΟΚ και τη μεγάλη παράταξη της Κεντροαριστεράς».

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu