Δια βοής εξελέγη νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης.
«Εμείς θα είμαστε η πρώτη δύναμη τώρα που πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές», είπε στη σύντομη ομιλία του ο κ. Αυγενάκης ο οποίος δήλωσε συγκινημένος που σήμερα εκλέγεται γραμματέας μετά από πορεία χρόνων στη ΝΔ, ξεκινώντας 15 ετών όταν έγινε μέλος της ΜΑΚΙ.
«Αυτό, από μόνο του αποτελεί μήνυμα ότι αν εργαστείς η αναγνώριση θα έρθει. Η ευκαιρία θα σου δοθεί. Αυτό το μήνυμα της αξιοκρατίας εκπέμπει η ΝΔ σήμερα», ανέφερε ο κ. Αυγενάκης. ο οποίος μίλησε αναλυτικά για το συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την επιτυχία που ?όπως είπε- σημειώθηκε τόσο οργανωτικά όσο και σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του κόσμου.
Επίσης έδωσε συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν μέλη της νέας ΠΕ και ευχαρίστησε με ξεχωριστή αναφορά τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που του δείχνει από την πρώτη στιγμή.
«Είναι τιμή για μένα να διαδέχομαι γραμματείς που απολάμβαναν και απολαμβάνουν αγάπη και σεβασμό. Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Λευτέρη Ζαγορίτη», είπε και τόνισε πως στόχος είναι η ουσιαστική αναβάθμιση της ΠΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- «Aσημένιος» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού o Λευτέρης Πετρούνιας
- Ινδία: Αυξήσεις στις τιμές του υγροποιημένου αερίου πετρελαίου λόγω Μέσης Ανατολής
- Κικίλιας για αύξηση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Καμία πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει, υπάρχει ήδη πίεση από το πετρέλαιο
- Γιασάρ Γκιουλέρ: «Η ευρωπαϊκή ασφάλεια είναι αδύνατη χωρίς την Τουρκία»
- Μπέσεντ: Εξετάζουμε την άρση των κυρώσεων σε περισσότερο ρωσικό πετρέλαιο
- Ελληνική αμυντική βιομηχανία: Ο ρόλος του Δημοσίου και το νέο οικοσύστημα εταιρειών και καινοτομίας
- Ντουμπάι: Αποκαθίσταται μερικώς η λειτουργία του αεροδρομίου ύστερα από προσωρινή αναστολή του
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Στα 10 δισ. ευρώ το «κόστος» του πολέμου στο Ιράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








