Δια βοής εξελέγη νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης.
«Εμείς θα είμαστε η πρώτη δύναμη τώρα που πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές», είπε στη σύντομη ομιλία του ο κ. Αυγενάκης ο οποίος δήλωσε συγκινημένος που σήμερα εκλέγεται γραμματέας μετά από πορεία χρόνων στη ΝΔ, ξεκινώντας 15 ετών όταν έγινε μέλος της ΜΑΚΙ.
«Αυτό, από μόνο του αποτελεί μήνυμα ότι αν εργαστείς η αναγνώριση θα έρθει. Η ευκαιρία θα σου δοθεί. Αυτό το μήνυμα της αξιοκρατίας εκπέμπει η ΝΔ σήμερα», ανέφερε ο κ. Αυγενάκης. ο οποίος μίλησε αναλυτικά για το συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την επιτυχία που ?όπως είπε- σημειώθηκε τόσο οργανωτικά όσο και σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του κόσμου.
Επίσης έδωσε συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν μέλη της νέας ΠΕ και ευχαρίστησε με ξεχωριστή αναφορά τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που του δείχνει από την πρώτη στιγμή.
«Είναι τιμή για μένα να διαδέχομαι γραμματείς που απολάμβαναν και απολαμβάνουν αγάπη και σεβασμό. Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Λευτέρη Ζαγορίτη», είπε και τόνισε πως στόχος είναι η ουσιαστική αναβάθμιση της ΠΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μανιφέστο ΕΕΝ: Μεγάλα κίνητρα και φορολογικές ελαφρύνσεις για τα ναυπηγεία
- Νέα Corporate Sales Manager στην Εurolife FFH η Νάνσυ Μαργέλη
- Στο “κίτρινο” η μισή χώρα λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς την Πέμπτη 2/07
- Σφοδρή ρωσική επίθεση με πυραύλους και drones στο Κίεβο
- Πιερρακάκης στο Politico: Πρόταση για μόνιμο άξονα του Eurogroup για την Τεχνητή Νοημοσύνη και την τεχνολογική κυριαρχία
- ΗΡΩΝ: Σταθερές οι τιμές στο “πράσινο” οικιακό τιμολόγιο και τον Ιούλιο
- Στοά Αρσάκη: Προσδοκία για 8.000-10.000 επισκέπτες καθημερινά και απόσβεση επένδυσης στην οκταετία (φωτό)
- Από τα πολιτικά έδρανα της Σερβίας, εταιρεία για εμπόριο φαρμάκων στην Ελλάδα ο Βλαντιμίρ Κοβάσεβιτς
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








