Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Μυκόνου, Κώστα Κουκά, η οποία αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 26/6/2023 και φέρνει σήμερα στο φως το mononews.gr, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη συγκρότηση και λειτουργία υπηρεσίας δόμησης και πολεοδομικών εφαρμογών δήμου Μυκόνου.
Αυτό σημαίνει ότι η Πολεοδομία της Σύρου θα πάψει σταδιακά να ασχολείται με τα πολεοδομικά ζητήματα της Μυκόνου όπου έπειτα από αρκετά χρόνια και ουκ ολίγα κρούσματα διαφθοράς, ανακτά και πάλι τα ηνία των υπηρεσιών δόμησης που την αφορούν.
Στη λίστα με τους οκτώ υπαλλήλους που θα τη στελεχώσουν, 6 μηχανικοί και δυο κλητήρες, περιλαμβάνεται και το όνομα ενός επίορκου υπαλλήλου, ο οποίος στο παρελθόν είχε συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές του νησιού με τις κατηγορίες της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση και της ψευδής βεβαίωσης.
Κατηγορήθηκε ότι είχε εκδώσει έγγραφο, βάσει του οποίου δινόταν συνέχιση παράνομων εργασιών σε τμήμα αυθαίρετης νεοαναγειρόμενης οικοδομής, την ώρα που από το προηγούμενο καλοκαίρι ίσχυε απόφαση διακοπής κάθε εργασίας.
Αν απαλλαγεί και από αυτές, βάσει εμπειρίας, θα είναι εκείνος που θα προΐσταται της Πολεοδομίας του νησιού.
Σημειώνεται ότι ο ίδιος πολεοδόμος έχει τεθεί δυο φορές σε αργία στο παρελθόν από τον δήμαρχο του νησιού.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γερμανία: Ο Μάρκους Ζέντερ επανεξελέγη στην ηγεσία του CSU
- Η λίστα με τα αιτήματα των αγροτών
- Ουκρανία: Χωρίς ρεύμα έπειτα από ρωσική επίθεση χιλιάδες άνθρωποι
- Επίδομα Θέρμανσης: Εως τις 23 Δεκεμβρίου η πρώτη δόση
- Ουάσινγκτον: Καταστροφικές πλημμύρες – Ολόκληρες περιοχές κάτω από το νερό
- Πιερρακάκης: Οι αποφάσεις του Eurogroup να έχουν άμεσο αποτύπωμα στη ζωή των πολιτών
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης” των πληρωμών έως τις 19 Δεκεμβρίου
- Peter Greene: Νεκρός στο διαμέρισμά του ο κακός της “Μάσκας” και του “Pulp Fiction”
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








