Ο Μασκ εμφανίστηκε στην ομιλία του Τραμπ στο μέρος που έγινε η απόπειρα δολοφονίας του, φορώντας το γνωστό καπέλο «Make America Great Again» και πανηγυρίζοντας σαν μικρό παιδί
Ο υποψήφιος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στο μέρος που έγινε η πρώτη απόπειρα δολοφονίας του, στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, για μία από τις προεκλογικές του ομιλίες.
Η έκπληξη ήταν ότι μαζί του ήταν και ο επικεφαλής της Tesla, Έλον Μασκ, ο οποίος έκανε σαν μικρό παιδί, πανηγυρίζοντας με σηκωμένα τα χέρια όταν βγήκε στη σκηνή δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Τραμπ παρουσίασε τον Μασκ ως «ένα από τα άτομα που πρόκειται να μας βοηθήσουν να χτίσουμε αυτό το απίστευτο μέλλον».
Ο Μασκ εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ένα μαύρο καπέλο «Make America Great Again». «Δεν είμαι απλά MAGA, είμαι πολύ MAGA», είπε ο Musk στο πλήθος.
Στη συνέχεια ειρωνεύτηκε τον Μπάιντεν και εξήρε τον Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον γενναίο γιατί με τα αίματα στο κεφάλι σήκωσε τη γροθιά του.
Ο Τραμπ τον επαίνεσε ως «έναν πραγματικά απίστευτο τύπο», που «έσωσε την ελευθερία του λόγου», που «δημιούργησε τόσα πολλά διαφορετικά σπουδαία πράγματα». και που πήγε στο φεγγάρι, αναφέροντας και τις δύο εταιρείες Tesla και SpaceX του Μασκ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- CNN: Χτυπήθηκε αμερικανικό F- 35 από ιρανικά πυρά – Έκανε αναγκαστική προσγείωση σε βάση των ΗΠΑ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Βαριές απώλειες από την ενεργειακή έκρηξη
- Επαναλειτουργούν από την Παρασκευή τα βενζινάδικα στη Λέσβο
- Ισραήλ: Χτυπήθηκε από πύραυλο το διυλιστήριο πετρελαίου στην Χάιφα
- Real Consulting: Ολοκληρώθηκε η αύξηση κεφαλαίου με κάλυψη από την OTS
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Πρώτη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού, στις 30 Μαρτίου η καταβολή
- Γερμανία: Στο τραπέζι και φόρος στα υπερκέρδη των πετρελαϊκών εταιρειών
- Lavipharm: Στα 5,99 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025 – Στο +48,9% τα EBITDA
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








