Προηγουμένως ήταν πρόεδρος του ΕΚΑΒ και υπέβαλε την παραίτησή του στον υπ. Υγείας
Νέος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας διορίζεται ο Νίκος Παπαευσταθίου, ο οποίος προηγουμένως ήταν πρόεδρος του ΕΚΑΒ.
Ο κ. Παπαευσταθίου νωρίτερα σήμερα υπέβαλε την παραίτησή του στον υπουργό Υγείας προκειμένου να αναλάβει τη νέα του θέση.
Σημειώνεται πως νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο προηγούμενος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, υπέβαλε την παραίτησή του λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση των Τεμπών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απορρίφθηκε και στο ΣτΕ προσφυγή της Aktor για Aenaon: Ανοίγει ο δρόμος για το πάρκο των €354 εκατ.
- Νέο Big Bang για το στοίχημα στην Ευρώπη: Έρχονται υβριδικές μορφές πρόβλεψης, trading και τυχερών παιγνίων
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3ΜΗΝΟΥ 2026
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - Οικονομική κατάσταση ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε. (2026,Τριμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Γκεοργκίεβα (ΔΝΤ): Οι συνέπειες του πολέμου στο Ιράν θα διαρκέσουν μήνες
- Τραμπ: «Το Ιράν πρέπει να φερθεί έξυπνα και να υψώσει λευκή σημαία»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Σημαντικά κέρδη με το βλέμμα στις εξελίξεις στο Ιράν
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας του νόμου 3556/2007
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








