Στα 85 της η Μαρινέλλα σαρώνει τη σκηνή και προσελκύει γνωστά ονόματα της πολιτικής και των επιχειρήσεων για να την ακούσουν κάθε Τετάρτη
Σε χώρο… παρέλασης πολιτικών και μη έχει εξελιχθεί η μουσική παράσταση της αειθαλούς μας ερμηνεύτριας Μαρινέλλας κάθε Τετάρτη σε γνωστό κέντρο της Ιεράς Οδού, στο κέντρο της Αθήνας.
Μετά τον Πρωθυπουργό, ο οποίος είχε διασκεδάσει με τις επιτυχίες της σημαντικής ερμηνεύτριας πριν από μερικές εβδομάδες, συντροφιά με τη σύζυγό του, πριν από λίγες ώρες ήταν η σειρά δύο ακόμα γνωστών πολιτικών, ενός από την κυβέρνηση και ενός πρέσβη να την ακούσουν.
Πιο συγκεκριμένα, ο -εμφανώς αδυνατισμένος – Αμερικανός πρέσβης Τζωρτζ Τσούνης βρέθηκε σε πρώτο τραπέζι – κέντρο, στο μαγαζί που τραγουδά η Μαρινέλλα, ακούγοντας, μεταξύ άλλων, και τα… ‘’Αμερικάνικα’’ – την πάλαι ποτέ επιτυχία της τραγουδίστριας, ενώ σε άλλο τραπέζι, λίγο πιο πίσω εθεάθη και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας με τη δική του παρέα.

Ο Τζώρτζ Τσούνης στο πρώτο τραπέζι κέντρο
Η βραδιά δεν θα μπορούσε να μην είχε και επιχειρηματικό χρώμα, καθώς σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του καταστήματος βρέθηκε και ο ‘’βασιλιάς του ντολμά’’, βασικός μέτοχος της εταιρείας κονσερβών και έτοιμων γευμάτων, Παλίρροια, Κωνσταντίνος Σουλιώτης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η νέα εταιρεία του Θοδωρή Ζαγοράκη
- Ανοδικές τάσεις στις ασιατικές αγορές, σταθερά δολάριο και ευρώ
- Μινεσότα: Συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία της βουλευτή των Δημοκρατικών
- Μια G7 διαφορετική ξεκινάει στον Καναδά
- Ινδία: Βρέθηκε το δεύτερο μαύρο κουτί του Boeing 787 που συνετρίβη
- Πανελλήνιες 2025: Τελευταία μέρα εξετάσεων για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ
- Μέση Ανατολή: Στους 224 οι νεκροί από τις Ισραηλινές επιθέσεις – Νέα ομοβροντία πυραύλων από το Ιράν
- Καιρός: Eως τους 33 βαθμούς η θερμοκρασία – Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις