Πρόσωπα

Ο Roberto Greco, νέος CEO της ΗΜΙΘΕΑ (Ερρίκος Ντυνάν)

Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GlaxoShithKline Greece και της Adriatics Cluster Director και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Astrazeneca Greece and Cyprus

Η εταιρεία ΗΜΙΘΕΑ Μ.Α.Ε., ιδιοκτήτρια του νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Roberto Greco, ως διευθύνοντα σύμβουλο. Μόλις τις προηγούμενες ημέρες το Financial Report αποκάλυψε πως ο μέχρι τώρα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ημιθέα, Θεμιστοκλής Χαραμής συνέστησε δική του προσωπική εταιρεία την διευθύνων σύμβουλος συνέστησε νέα εταιρεία για να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες (την Healthcare MGMT Consultants).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ημιθέα, ο κ. Greco έχει διατελέσει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της GlaxoShithKline Greece και της Adriatics Cluster Director (Bulgaria, Malta, Gibraltar, Serbia, Montenegro, Cyprus, Croatia Bosnia & Herzegovina, FYROM, Albania), πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Astrazeneca Greece and Cyprus, μέλος του Δ.Σ. του Σ.Φ.Ε.Ε. και Region Manager της Coca Cola Company.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα (προσωπική) εταιρεία για τον επικεφαλής του Ερρίκος Ντυνάν, Θεμιστοκλή Χαραμή

Το νοσοκομείο έχει περάσει σε μια εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων με ευλογίες της Τράπεζας Πειραιώς

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu