Με όνειρο μοιάζει η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Μια δήλωση που μοιάζει με όνειρο έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και στον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Ο κ. Κασσελάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι είναι απολύτως εφικτό ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις Eυρωεκλογές.
Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι στους επόμενους δύο μήνες, οι καθαρές προτάσεις μας, η καθαρότητά μας μαζί με την τιμωρητική ψήφο στη Νέα Δημοκρατία και τις καλοτούμπες και την κακή διαχειριστική ικανότητα, μπορεί να μας φέρει πρώτο κόμμα, δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ερώτηση «αν χάσετε με 10 μονάδες είναι αποτυχία;», ο κ. Κασσελάκης απάντησε: «Όχι δεν είναι. Αποτυχία είναι να λες ότι όλα έχουν ζυγιστεί στο 41%. (…) Η τάση μας είναι ξεκάθαρα ανοδική ίσως και εκθετική».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πιερρακάκης: Έως το Μάρτιο ενεργοποιείται το Μητρώο Ιδιοκτητών Ακινήτων – Θα είναι εργαλείο “αφαίρεσης βαρών”
- ΗΠΑ: Μαζικές διαδηλώσεις και αποχές σε σχολεία και πανεπιστήμια κατά της ICE μετά τους θανάσιμους πυροβολισμούς στη Μινεάπολη
- Δήμας για το κυκλοφοριακό χάος: Εξετάζεται flyover στον Κηφισό και αποκέντρωση επιχειρήσεων
- e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 6 Φεβρουαρίου
- Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπορίσοφ: “Ο Κάθετος Διάδρομος αυξάνει σημαντικά τη γεωπολιτική αξία των χωρών μας”, τονίζει ο πρωθυπουργός
- ΚΡΙ-ΚΡΙ ΑΕ - Παρουσίαση σε Θεσμικούς Επενδυτές και Αναλυτές – ’’Greek Investment Day 2026’’
- Kίνα: Απότομη κάμψη της εργοστασιακής δραστηριότητας
- Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του 20χρονου φιλάθλου του ΠΑΟΚ που νοσηλεύεται στο «Παπαγεωργίου»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








