Σύμφωνα με τον οικονομικό σύμβουλο του Λευκού Οίκου, Κέβιν Χάσετ, όπως μεταδίδει το Bloomberg
Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να παύσει από τα καθήκοντά του τον πρόεδρο της Federal Reserve (Fed) Τζερόμ Πάουελ σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, όπως μεταδίδει Bloomberg.
Ειδικότερα, ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Κέβιν Χάσετ, ερωτηθείς αν η απόλυση του προέδρου της Fed είναι μία επιλογή, δήλωσε ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η ομάδα του θα εξετάσουν το θέμα.
“Ο πρόεδρος και η ομάδα του θα συνεχίσουν να μελετούν αυτό το θέμα”, είπε ο Χάσετ σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο απαντώντας στην ερώτηση.
Την Πέμπτη΄, ο Τραμπ κατηγόρησε τον Πάουελ ότι “κάνει πολιτική” μη μειώνοντας τα επιτόκια της κεντρικής τράπεζας, ενώ υποστήριξε ότι διαθέτει την εξουσία να εκδιώξει τον Πάουελ από τη δουλειά του “πολύ γρήγορα”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις