Το διάσημο ζευγάρι παρακολούθησε διακριτικά τη συγκινητική τελετή στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για κινηματογραφικά γυρίσματα
Tο βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στη Γλυφάδα, ο διάσημος ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ και η σύζυγός του, Ρέιτσελ Βάις, βρέθηκαν ανάμεσα στους πιστούς για την περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα. Η παρουσία τους καταγράφηκε από κάμερα του ΕΡΤnews, με το ζευγάρι να παρακολουθεί τη θρησκευτική τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι δύο ηθοποιοί συνοδεύονταν και από την κόρη τους, επιλέγοντας να κινηθούν με απλότητα και χωρίς να προκαλέσουν αναστάτωση. Μάλιστα, αρκετοί από τους παρευρισκόμενους δεν αντιλήφθηκαν αμέσως ότι ανάμεσά τους βρισκόταν ο διάσημος πρωταγωνιστής που ταυτίστηκε με τον Τζέιμς Μποντ.
Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος Ντόνα Δρούτσα, μόνο όταν κάποιος τον έβλεπε από κοντά μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως επρόκειτο πράγματι για τον διάσημο Βρετανό ηθοποιό.
Ο Ντάνιελ Κρεγκ παρέμεινε μέχρι το τέλος της περιφοράς, δείχνοντας εμφανές ενδιαφέρον για το ελληνικό πασχαλινό έθιμο. Σε κάποια στιγμή, μάλιστα, καταγράφηκε να τραβά βίντεο από την τελετή, αποτυπώνοντας εικόνες από τη βραδιά κατάνυξης και συγκίνησης. Η Μεγάλη Παρασκευή θεωρείται μία από τις πιο φορτισμένες ημέρες της Ορθόδοξης παράδοσης, με την περιφορά του Επιταφίου να αποτελεί κορυφαία στιγμή του πένθους πριν από την Ανάσταση.
Η παρουσία του στην Ελλάδα δεν συνδέεται με πασχαλινές διακοπές, αλλά με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο ηθοποιός βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και αρκετές εβδομάδες για τα γυρίσματα νέας διεθνούς παραγωγής, στην οποία συμμετέχει επίσης ο Κίλιαν Μέρφι, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι σκηνές της ταινίας θα γυριστούν τόσο στην Αθήνα όσο και στην Κέρκυρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- LinkedIn στο επίκεντρο καταγγελιών για κρυφή παρακολούθηση χρηστών
- Η αύξηση στις τιμές των καυσίμων αναζωπυρώνει τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ και όχι μόνο
- Ο Νετανιάχου ξαναζήτησε αναβολή της δίκης του για διαφθορά
- Σύριζα για Μακάριο Λαζαρίδη: «Είναι απατεώνας εδώ και 20 χρόνια»
- Έφθασε στο Ισλαμαμπάντ η αποστολή των ΗΠΑ
- Ο «Τζέϊμς Μποντ», Ντάνιελ Κρεγκ και η σύζυγός του στη Γλυφάδα για τον Επιτάφιο
- Στην Αθήνα ο Μακρόν στις 24 Απριλίου
- Στο Ισραήλ ο Λοβέρδος για το Άγιο Φως, αισιόδοξος για ομαλή μεταφορά στην Αθήνα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








