Στην πρώτη προκήρυξη ζητούνται 7 ειδικότητες ενώ στη δεύτερη συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο Άτομα με Αναπηρία
Λήγει αύριο Τρίτη 18 Ιουνίου, η προθεσμία για τις αιτήσεις συμμετοχής στις δύο προκηρύξεις για μόνιμο προσωπικό που έχει δημοσιεύσει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ).
Στην πρώτη προκήρυξη ζητούνται 7 ειδικότητες ενώ στη δεύτερη συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο Άτομα με Αναπηρία.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για τις μόνιμες προσλήψεις έως και την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024.
Η πρώτη προκήρυξη
Η πρώτη προκήρυξη απευθύνεται σε απόφοιτους ΑΕΙ, ΤΕΙ και λυκείου ή με όρους προκήρυξης σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).
Ζητούνται οικονομολόγοι, απόφοιτοι πληροφορικής, διοικητικοί υπάλληλοι, λογιστές και μηχανικοί.
Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν -εκτός των απαραίτητων πτυχίων / απολυτηρίων – και πιστοποίηση γνώσης χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς και πιστοποίηση γνώσης (καλής ή πολύ καλής) της αγγλικής γλώσσας.
Η προκήρυξη για ΑμεΑ
Η δεύτερη προκήρυξη απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε Άτομα με Αναπηρία. Συγκεκριμένα, ζητούνται απόφοιτοι λυκείου / Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) του κλάδου/ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού. Στην προκήρυξη υπάρχουν δύο θέσεις με εμπειρία και μία θέση χωρίς εμπειρία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μυθικό συμβόλαιο ο Ντόντσιτς 165 εκατ. δολ. με Lakers για τρία χρόνια
- Ο Τραμπ απέλυσε αξιωματούχο του υπουργείου Εργασίας επειδή δεν του άρεσαν τα στοιχεία για την απασχόληση
- Θερινές διακοπές: Φιλικά σπίτια και φθηνά πακέτα επιλέγουν οι Ελληνες
- Berkshire Hathaway: Μείωση 4% στα λειτουργικά κέρδη το β’ τρίμηνο 2025
- Τραμπ: Ο Πάουελ πρέπει να παραιτηθεί όπως έκανε η Κούγκλερ
- Αποσωληνώθηκε ο 15χρονος που υπέστη θερμοπληξία
- Γκίκας: Μονάδα αφαλάτωσης στην Ανδρο λόγω λειψυδρίας
- Κυβερνητικές πηγές: Περίεργο ο Ανδρουλάκης να επιτίθεται σε κάποια πανεπιστήμια και σε άλλα όχι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις