Τα ειδικά οχήματα εξυπηρέτησης των Α.Μ.Ε.Α και η νυχτερινή γραμμή του αεροδρομίου θα κυκλοφορήσουν κανονικά
Χωρίς λεωφορεία θα είναι σήμερα Τετάρτη 10 Ιουλίου η Θεσσαλονίκη, λόγω της 24ωρης απεργίας στον ΟΑΣΘ.
Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Οργανισμού χαρακτηρίζει την απεργία «αιφνιδιαστική» και επισημαίνει ότι «αποφασίστηκε λίγες ώρες πριν από τα εγκαίνια του Σταθμού Φόρτισης Ηλεκτρικών Λεωφορείων ΟΑΣΘ, ενός σπουδαίου και σημαντικού έργου για τον Οργανισμό και συνολικά τη Θεσσαλονίκη».
«Αφορμή για την προκήρυξη απεργίας από το Συνδικάτο αποτελεί η διαφαινόμενη κατ’ αυτούς μη αποδοχή του 100% των αιτημάτων τους από το Υπουργείο Οικονομικών για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον ΟΑΣΘ. Σημειωτέον ότι τα αιτήματα των εργαζομένων ικανοποιούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό, καθώς τους προτείνεται αύξηση των παροχών της τάξης του 50% σε σχέση με την προηγούμενη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας!», προσθέτει.
Τέλος, η διοίκηση του ΟΑΣΘ επισημαίνει ότι «θα ασκήσει άμεσα όλα τα ένδικα μέσα για να αποτρέψει την απεργία, η οποία το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και μάλιστα σε μία μέρα κατά την οποία αναμένονται ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες».
Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα διατεθεί προσωπικό ασφαλείας για την κυκλοφορία 50 λεωφορείων.
Τα ειδικά οχήματα εξυπηρέτησης των Α.Μ.Ε.Α και η νυχτερινή γραμμή του αεροδρομίου θα κυκλοφορήσουν κανονικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Υπ. Άμυνας Τουρκίας: Οι ένοπλες δυνάμεις μας είναι έτοιμες να αναλάβουν δράση στη Γάζα
- Έρευνα της Bitget: Το 66% των χρηστών σκοπεύει να αυξήσει τις επενδύσεις του σε κρυπτονομίσματα
- ΤτΕ: Ταμειακό πλεόνασμα του προϋπολογισμού 3,133 δισ. ευρώ στο 9μηνο, αυξημένο κατά 67%
- Αρχαιολογικοί χώροι: Οι επισκέπτες μειώθηκαν 3,4% τον Ιούνιο, οι εισπράξεις εκτινάχθηκαν 45,5%
- Επ. Ανταγωνισμού για ακτοπλοΐα: Πιθανές στρεβλώσεις στην αγορά – Εμφανίζει συγκέντρωση – Γερασμένος ο στόλος
- Μεγάλη πτώση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, κάτω από τις 2.000 ο Γενικός Δείκτης
- Ανδρουλάκης: Δεν μπορεί η Τουρκία να λέει «Γαλάζια Πατρίδα» και η Ελλάδα να λέει «ήρεμα νερά»
- O Giuseppe Marsocci πιθανότερος νέος CEO του οίκου Armani
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις