Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Είναι για μας μεγάλη χαρά και τιμή που επιλέξατε την Ελλάδα ως τόπο του τελευταίου σας ευρωπαϊκού ταξιδιού ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προς τον Μπαράκ Ομπάμα.
Παρά τις δυσκολίες τα τελευταία πέντε χρόνια στραθηκαμε όρθιοι ελπίζοντας πολύ σύντομα οι κόποι και οι θυσίες του Ελληνικού λαού να αναταμειφθούν, είπε ο πρωθυπουργός.
Σημείωσε ότι ελπίζουμε οι κόποι του λαού να βρουν σύντομα ανταπόκριση και να έχουμε θετική εξέλιξη στα σημαντικά θέματα που έχουμε μπροστά μας στις διαπραγματεύσεις που αφορούν την κρίση του χρέους και μια θετική εξέλιξη με τους εταίρους μας που αφορά όλη την Ευρώπη και την παγκόσμια οικονομία, αλλά και το Κυπριακό στο οποίο όλοι ελπίζουμε σε μια δίκαιη και βιώσιμη λύση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- LG και ΑΕΚ BC ξεκινούν νέα συνεργασία στη SUNEL Arena και στα social media
- “Ανοιχτά Ζυθοποιεία” 2026: Δωρεάν ξεναγήσεις και γευσιγνωσία σε όλη την Ελλάδα
- Ενίσχυση στο Λιμενικό με 420 προσλήψεις δόκιμων λιμενοφυλάκων
- METLEN ENERGY & METALS PLC - Transaction in own shares
- Αναβολή συνομιλιών Ιράν και αραβικών χωρών στη Μέση Ανατολή
- Πρωτιά του CDU στην Κάτω Σαξονία με ισχυρά κέρδη για την AfD
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Ήπιες πιέσεις κοντά στα υψηλά
- Στάση αναμονής στις ευρωαγορές λόγω επιτοκίων και γεωπολιτικής αβεβαιότητας
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







