Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Είναι για μας μεγάλη χαρά και τιμή που επιλέξατε την Ελλάδα ως τόπο του τελευταίου σας ευρωπαϊκού ταξιδιού ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προς τον Μπαράκ Ομπάμα.
Παρά τις δυσκολίες τα τελευταία πέντε χρόνια στραθηκαμε όρθιοι ελπίζοντας πολύ σύντομα οι κόποι και οι θυσίες του Ελληνικού λαού να αναταμειφθούν, είπε ο πρωθυπουργός.
Σημείωσε ότι ελπίζουμε οι κόποι του λαού να βρουν σύντομα ανταπόκριση και να έχουμε θετική εξέλιξη στα σημαντικά θέματα που έχουμε μπροστά μας στις διαπραγματεύσεις που αφορούν την κρίση του χρέους και μια θετική εξέλιξη με τους εταίρους μας που αφορά όλη την Ευρώπη και την παγκόσμια οικονομία, αλλά και το Κυπριακό στο οποίο όλοι ελπίζουμε σε μια δίκαιη και βιώσιμη λύση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ: Είναι «γελοίο», οι ΗΠΑ δαπανούν 999 δισ. δολάρια για το ΝΑΤΟ «τζάμπα»
- Ryanair: Προειδοποιεί για «χάος» στα αεροδρόμια της ΕΕ λόγω των νέων βιομετρικών ελέγχων
- Tesla: Άλμα 25% στις παραδόσεις β΄ τριμήνου, πάνω από τις εκτιμήσεις της Wall Street
- Microsoft: Ρίχνει στη «μάχη» 6.000 στελέχη για να επιβάλει την AI στις επιχειρήσεις
- ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Μουντιάλ, σημαίες και SUV: Οι αμερικανικές αυτοκινητοβιομηχανίες πατούν γκάζι στον πατριωτισμό
- Wall Street: Θετικό ξεκίνημα μετά τα στοιχεία για την απασχόληση
- ΗΠΑ: Στο 4,2% η ανεργία τον Ιούνιο – Αυξήθηκαν κατά 57.000 οι θέσεις εργασίας
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







