To Great Place to Work ® , για 8η διαδοχική χρονιά, αξιολογεί και ανακοινώνει τις 25 πολυεθνικές εταιρείες, οι οποίες ξεχωρίζουν το 2018 για το εργασιακό περιβάλλον τους (World’s Best Workplaces List).
_x000D_
Η Salesforce κατατάσσεται πρώτη, ακολουθούμενη από την Hilton και τη MARS, οι οποίες συνθέτουν την πρώτη τριάδα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πέντε από τις 25 πολυεθνικές που βραβεύονται (MARS, DHL Express, AbbVie, SC Johnson και 3M) το οφείλουν και στις θυγατρικές τους στην Ελλάδα, καθώς διακρίθηκαν και στη χώρα μας για το καλό εργασιακό περιβάλλον τους.
_x000D_
Οι 15 από τις 25 πολυεθνικές που διακρίνονται, έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ. Οι κλάδοι που συναντώνται συχνότερα στη λίστα είναι οι Information Technology και Manufacturing & Production.
_x000D_
Όσοι ενδιαφέρονται να δουν τα προφίλ των εταιρειών που διακρίνονται, μπορούν να επισκεφτούν την ακόλουθη σελίδα: https://www.greatplacetowork.com/best-workplaces/worldsbest/2018.
_x000D_
Η λίστα αυτή περιλαμβάνει τις 25 καλύτερες πολυεθνικές εταιρείες στην υφήλιο όσον αφορά το εργασιακό περιβάλλον τους. Μία εταιρεία, για να ενταχθεί σε αυτήν τη λίστα, πρέπει να διακριθεί τουλάχιστον σε πέντε εθνικές λίστες Best Workplaces ανά τον κόσμο, να έχει το ελάχιστον 5.000 εργαζόμενους, παγκοσμίως και το 40% του εργατικού δυναμικού της να εργάζεται εκτός της χώρας στην οποία εδρεύουν τα κεντρικά γραφεία της.
_x000D_
Ακολουθεί η λίστα των 25 World’s Best Workplaces για το 2018:
_x000D_
Salesforce
_x000D_
Hilton
_x000D_
Mars, Inc
_x000D_
Intuit Inc
_x000D_
The Adecco Group
_x000D_
DHL
_x000D_
Mercado Libre
_x000D_
Cisco
_x000D_
Daimler Financial Services
_x000D_
SAS Institute Inc.
_x000D_
National Instruments Corporation
_x000D_
Stryker
_x000D_
SAP SE
_x000D_
Hyatt Hotels Corporation
_x000D_
Cadence Design Systems Inc
_x000D_
AbbVie
_x000D_
American Express
_x000D_
SC Johnson
_x000D_
EY
_x000D_
Admiral Group plc
_x000D_
3M
_x000D_
Belcorp
_x000D_
Adobe Systems Incorporated
_x000D_
Natura
_x000D_
Scotiabank
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γερμανία: Μειώθηκαν οι βιομηχανικές παραγγελίες τον Μάιο
- ΤτΕ: Μείωση των επιτοκίων καταθέσεων και δανείων τον Μάιο 2025
- Πολιτική Προστασία: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική και νότια Εύβοια το Σάββατο 05/07
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 3% των εργατικών ατυχημάτων το 2023
- Οικονόμου: Τα ξέραμε όλα στο Μαξίμου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- ΕΜΥ: Εκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού – Στο κόκκινο ο υδράργυρος από την Κυριακή
- Σύγκρουση δύο λεωφορείων του ΟΑΣΑ στην παραλιακή με τουλάχιστον 32 τραυματίες
- Αποκαλύψεις και για ΕΛΓΑ, Λουκουρέντζο από καταγγελίες αγρότη στον ΣΚΑΪ…
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις