Το Bitcoin υποχώρησε μαζί με άλλα κρυπτονομίσματα
Το ευρώ υποχώρησε λόγω της ανησυχίας για τις εξελίξεις στην οικονομία της Γαλλίας μετά την επικράτηση του αριστερού Μελανσόν στον β’ γύρο των γαλλικών βουλευτικών εκλογών, ενώ ο δείκτης μετοχών αναφοράς της Ασίας σημείωσε άνοδο, υποβοηθούμενος από τα κέρδη στην Ταϊβάν.
Το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα διολίσθησε έως και 0,4% πριν περιορίσει τις απώλειες στο 0,1% στα 1,0828 δολάρια περίπου, καθώς κανένα γαλλικό πολιτικό κόμμα δεν είναι έτοιμο να εξασφαλίσει την πλειοψηφία που απαιτείται για να κυβερνήσει.
Στην αγορά των cryptos, το Bitcoin υποχώρησε μαζί με άλλα κρυπτονομίσματα λόγω της ανησυχίας για πιθανές πωλήσεις του token από τους πιστωτές του χρεοποημένου ανταλλακτηρίου Mt. Gox.
Ο δείκτης MSCI Asia Pacific Index των περιφερειακών μετοχών σημείωσε ελαφρά άνοδο, χάρη στον κλάδο της τεχνολογίας. Η δεικτοβαρής εταιρεία Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. ενισχύθηκε, φθάνοντας σε επίπεδο ρεκόρ μετά την αύξηση της τιμής στόχου από τη Morgan Stanley.
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης των γαλλικών κρατικών ομολόγων υποαπέδωσαν τα αντίστοιχα γερμανικά, υποχωρώντας στις ασιατικές συναλλαγές, αν και σε μια ένδειξη υποχώρησης της νευρικότητας, η διαφορά μεταξύ των δύο έχει αρχίσει να μειώνεται.
Τα μελλοντικά συμβόλαια των ευρωαγορών σημείωσαν άνοδο: για τον δείκτη Euro Stoxx 50 αυξήθηκαν κατά 0,2%. Η επιτυχία της Αριστεράς έριξε τα φώτα της δημοσιότητας στην εκστρατεία της για απότομη αύξηση των κρατικών δαπανών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις