Τις μέγιστες δυνατές εξοικονομήσεις επιδιώκει το υπουργείο Οικονομικών στον τομέα της στέγασης Δημοσίων Υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, μιλώντας το πρωί στη Βουλή.
Με αφορμή τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του Χρήστου Μαρκογιαννάκη (ΝΔ) σχετικά με την παραχώρηση κτιρίου για τη μεταστέγαση των υπηρεσιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι η ευρεία αναδιοργάνωση των Υπουργείων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, θα οδηγήσει, μεταξύ άλλων, και σε οικονομικότερη, αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη χρήση των δημοσίων ή μισθωμένων κτιρίων που στεγάζουν τις υπηρεσίες της Κεντρικής Διοίκησης.
Στο πλαίσιο αυτό, είπε ο κ. Χαρδούβελης, το υπουργείο Οικονομικών είναι διατεθειμένο να συνεργαστεί με όλους τους εμπλεκόμενους δημόσιους φορείς αλλά και να ακούσει τις απόψεις των βουλευτών και των τοπικών κοινωνιών που έχουν καλύτερη εικόνα για τη στέγαση των δημόσιων υπηρεσιών των περιοχών τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ: Ζήτησε εκλογές και υποσχέθηκε μία Ελλάδα για όλους και όχι μόνο για τους «χορηγούς» του Κυριάκου
- Ουκρανική επίθεση με drones σε ρωσικό διυλιστήριο πετρελαίου
- Ο Αταμάν ζήτησε συγγνώμη για τις αναρτήσεις των Τούρκων και είπε ότι απολύθηκε αυτός που το έκανε
- Ομιλία Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ: «Χτύπησε» Μητσοτάκη στους θεσμούς, στα ολιγοπώλια, στα αδιαφανή συμφέροντα (LIVE)
- Οι Τούρκοι είναι …Τούρκοι: Παρέμβαση της ελληνικής ομοσπονδίας για προκλητική ανάρτηση
- Η κινητοποίηση χιλιάδων ηθοποιών του Χόλυγουντ κατά του Ισραήλ και η αντίδραση της Paramount
- Τι σημαίνει η υποβάθμιση γα τη Γαλλία
- Προφυλάκισαν 48 με κατηγορίες διαφθοράς στην Τουρκία μεταξύ αυτών και ένας ακόμα δήμαρχος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις