Στο δρόμο προς τις κάλπες οδηγείται η χώρα, – με ανοιχτή ακόμη την ημερομηνία των εθνικών εκλογών- καθώς λήγει σήμερα η διαδικασία των διερευνητικών εντολών προς τα κόμματα της βουλής για την πιθανότητά σχηματισμού κυβέρνησης.
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης παραδίδει εντός της ημέρας την εντολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και έτσι ανοίγει ο δρόμος για τη διενέργεια των εθνικών εκλογών στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με πιθανότερη ημερομηνία της 20η Σεπτεμβρίου.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας με την ολοκλήρωση της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών θα αποφασίσει πότε θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές. Άγνωστο πάντως παραμένει ακόμη αν ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα συγκαλέσει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών πριν από την οριστική προσφυγή στις κάλπες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Προοδευτική: Αίτημα δύο μετόχων για ΓΣ με θέμα την αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ
- Λίντσεϊ Γκρέιαμ: Ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής απειλεί τη Σ. Αραβία με «συνέπειες» επειδή δεν πλήττει το Ιράν
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μετρίασαν τις απώλειες με το βλέμμα στις τιμές του πετρελαίου
- Ευρώπη Holdings: Ο Ιγνάτιος Κόκκαλης επικεφαλής Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων
- Πούτιν για διανομή πετρελαίου: Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε ξανά με τους Ευρωπαίους
- ΕΧΑΕ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση 1 Απριλίου για αλλαγές στο καταστατικό και τις αμοιβές
- Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για τις επιπτώσεις από τον πόλεμο στο Ιράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






