Ο 5ος κύκλος του Quest Mini MBA, του προγράμματος επιμόρφωσης εργαζομένων, που έχει σχεδιασθεί από το Alba Graduate Business School, ολοκληρώθηκε.
Στο πρόγραμμα διάρκειας 126 ωρών συμμετείχαν 37 επιλεγμένα στελέχη από όλες τις εταιρείες του Ομίλου, λαμβάνοντας επίκαιρες γνώσεις σε ένα μεγάλο εύρος πεδίων που σχετίζονται με το σύγχρονο επιχειρείν.
H εκπαίδευση και η ανάπτυξη των εργαζομένων αποτελεί κύρια προτεραιότητα για τον Όμιλο Qυest και ευθυγραμμίζεται με τις αρχές και τις αξίες του για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Qυest έχει θέσει ως στόχο, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, την αύξηση κατά 10% των ωρών εκπαίδευσης του προσωπικού έως το 2025 και διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού, που με δομημένο και οργανωμένο τρόπο σχεδιάζει και υλοποιεί ένα ευρύ πρόγραμμα επιμόρφωσης για όλες τις βαθμίδες των εργαζομένων, συνεχίζει η ανακοίνωση.
Στην τελετή αποφοίτησης του 5ου κύκλου του Qυest Mini MBA που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του Alba, παραβρέθηκε όλη η Ανώτατη Διοίκηση του Ομίλου, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα την αξία που δίνει ο Όμιλος Qυest στην ανάπτυξη των εργαζομένων του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- CVC: Μείωση κεφαλαίου και μέρισμα από Vivartia
- Οι δύο λύσεις για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο, που δίνει το υπουργείο Οικονομικών
- Κομισιόν: Κάνει πίσω για την απαγόρευση νέων βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων
- Πεσκόφ: Η συμμετοχή των Ευρωπαίων στις διαπραγματεύσεις για το ουκρανικό δεν προμηνύει τίποτα καλό
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με απώλειες λόγω πιέσεων στον αμυντικό κλάδο
- ΟΠΑΠ: Γενική Συνέλευση για τη Στρατηγική Συγχώνευση με Allwyn
- Μητσοτάκης: Επιστροφή δύο ενοικίων σε εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς επαρχίας, ανακαινίσεις με επιδότηση 90%
- Ουγγαρία: Συμφωνία με τις ΗΠΑ για παράδοση 400 εκατ. κυβικών μέτρων LNG ετησίως
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

