Έναντι τιμήματος 27 ευρώ ανά μετοχή - Οι μετοχές αντιστοιχούν σε 0,5% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου
Στην απόκτηση επιπλέον 260.420 μετοχών που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 2,6% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΘ προχώρησε η Leonidsport μετά τη δημόσια πρόταση της. Να σημειωθεί ότι η ελβετο-ρωσική επιχειρηματική οικογένεια Louis-Dreyfus έχει κάνει δημόσια πρόταση που αφορά την απόκτηση ποσοστού έως 21% του μετοχικού κεφαλαίου, με το προσφερόμενο τίμημα να καθορίζεται στα 27 ευρώ ανά μετοχή.
Ήδη την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2025 η εταιρεία απέκτησε 212.114 μετοχές του ΟΛΘ, που αντιστοιχούν σε 2,1%.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 παράγραφος 2 του νόμου 3461/2006, όπως ισχύει, και ύστερα από την υποβολή της προαιρετικής δημόσιας πρότασης από την εταιρεία με την επωνυμία «LEONIDSPORT B.V.» (εφεξής ο «Προτείνων») στις 10 Ιανουαρίου 2025 για την απόκτηση έως 2.116.800 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της εταιρείας «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής η «Εταιρεία») (η «Δημόσια Πρόταση»), γνωστοποιείται ότι ο Προτείνων στις 14.01.2025, απέκτησε 48.306 μετοχές της Εταιρείας, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,5% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, έναντι τιμήματος 27,00 ευρώ ανά μετοχή μέσω χρηματιστηριακών συναλλαγών, οι οποίες θα εκκαθαριστούν την 16.01.2025.
Λαμβάνοντας υπόψη τις ανωτέρω αποκτήσεις, καθώς και αυτές που ανακοινώθηκαν από τον Προτείνοντα έως και την 13η Ιανουαρίου 2025, ο Προτείνων κατέχει πλέον, μαζί με τα πρόσωπα που ενεργούν συντονισμένα (όπως ορίζονται στο άρθρο 2(ε) του Ν. 3461/2006), 260.420 μετοχές που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 2,6% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κορυφαίοι διεθνείς innovators, επιχειρηματίες συναντώνται στο πρώτο M.O.RE. Summit του ΣΕΛΠΕ στην Αθήνα
- Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας Αλόννησος και Τήνος
- Η DF Inks του Ομίλου Druckfarben εγκαινιάζει νέα ψηφιακή πλατφόρμα για τη βιομηχανία της εύκαμπτης συσκευασίας
- Reuters: Στην Ελλάδα «κολλάει» η άδεια MiCA της Binance – Κίνδυνος αποκλεισμού από την αγορά της ΕΕ
- Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: 464 εγκρίσεις και 56,6 εκατ. ευρώ για το «Επιχειρώ Πράσινα» στα νησιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ακάθεκτος σε ρυθμούς ρεκόρ ο Stoxx 600
- Space Hellas: Ενοποιεί Marketing και Business Development
- Trade Estates: Μέρισμα 0,06 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2025
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








