Σε λειτουργία το τμήμα Μιντιλόγλι – Καμίνια από την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025
Η Ολυμπία Οδός ενημερώνει πως το τμήμα από Μιντιλόγλι – Καμίνια (μήκους 10χλμ.) του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου θα τεθεί σε λειτουργία την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025.
Παράλληλα θα τεθεί σε ισχύ το σύστημα διοδίων για τη ζώνη Πάτρα- Κυλλήνη (46,5χλμ.), με τις ακόλουθες τιμές:

Άμεσα διαθέσιμο θα είναι το εκπτωτικό πρόγραμμα VALUE, που παρέχει κλιμακωτές εκπτώσεις από 15% έως και 60% ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης σε κάθε μετωπικό ή πλευρικό σταθμό σε οχήματα κατηγορίας 1 και 2 με χρήση πομποδέκτη OΛΥΜΠΙΑ PASS ή Μοτοκάρτας Ολυμπίας Οδού, ενώ τους επόμενους μήνες θα εφαρμοστεί και στην Πατρών-Πύργου η χιλιομετρική χρέωση που ισχύει στον υπόλοιπο αυτοκινητόδρομο.
Υπενθυμίζεται ότι η Πατρών-Πύργου είναι ο πρώτος πλήρως αυτοματοποιημένος αυτοκινητόδρομος στη χώρα που λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικά διόδια και μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής.
Αίτηση για την απόκτηση του πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS/ Μοτοκάρτας και πληροφορίες για τα εκπτωτικά προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.olympiaodos.gr ή μπορούν να απευθύνονται στην Εξυπηρέτηση Πελατών στο τηλέφωνο 22960-95555.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρυσός χορηγός ο Όμιλος AKTOR της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες Los Angeles 2028
- Το Delta στην κορυφή: Top εστιατόριο της Ελλάδας από το La Liste 2026
- Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών: Το πραγματικό εισόδημα των Ελλήνων το 2024 ήταν 15% χαμηλότερο από το 2009
- Ολυμπία Οδός: Οι τιμές διοδίων για τη ζώνη Πάτρα- Κυλλήνη
- Σε ποια εταιρεία έγινε επενδυτής ο Βεζένκοφ
- ΗΠΑ: Μειώθηκαν 32.000 οι θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα τον Νοέμβριο
- Ένταση έξω από το υπουργείο Μεταφορών με οδηγούς ταξί (βίντεο)
- Apple: Το iPhone 17 θα οδηγήσει σε ρεκόρ αποστολών το 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








