Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, πιστή στον εταιρικό της Σκοπό, να «Ζυθοποιεί για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο», συνεχίζει την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου, με στόχο να συμβάλλει στην περαιτέρω εξέλιξη και τόνωση της ανταγωνιστικότητας της εγχώριας αγοράς μπύρας. Σε αυτό το πλαίσιο, ένα σημαντικό βήμα αποτελεί η εκκίνηση της παραγωγής του brand Carlsberg στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2023.
_x000D_
Η μονάδα παραγωγής της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στη Σίνδο θα αναλάβει την παραγωγή του βασικού brand του ομίλου Carlsberg, σε κουτί των 330 ml και των 500 ml, καθώς και σε όλους τους τύπους βαρελιών (Draught Master Flex & Modular και μεταλλικό keg), σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ο Dejan Beko, Managing Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, δήλωσε σχετικά: «Στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με βασικό γνώμονα την ενεργή συνεισφορά στις προοπτικές εξέλιξης της ελληνικής ζυθοποιίας και οικονομίας. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι και υπερήφανοι που η Σίνδος θα αποτελέσει το επίκεντρο της παραγωγής του brand-ναυαρχίδα του ομίλου Carlsberg, τόσο για τις ανάγκες της αγοράς μας όσο και για αυτές σημαντικών αγορών του εξωτερικού».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Aναβάθμιση για την Έρη Προβατά σε νέα HR Business Partner στον ΟΠΑΠ
- Κίνα: Αύξηση 13% στην παραγωγή οχημάτων το α’ τετράμηνο 2025
- Eυβοϊκή Ζύμη: Τί σηματοδοτεί η επένδυση του Halcyon Equity Partners
- Νεκρός ο 19χρονος συνοδηγός του ΙΧ που “καρφώθηκε” σε φανάρι στη Λ. Ποσειδώνος
- Πτωτικές τάσεις στην αγορά του πετρελαίου
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ μείωσε 31% τη δημόσια χρηματοδότηση της έρευνας για τον καρκίνο
- Yellowsquare: Από την Ιταλία, στην Ελλάδα η αλυσίδα hostels
- Κοινωνικός τουρισμός: Λήγει σήμερα 14/05 η προθεσμία για τις αιτήσεις
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις